Equazen® (eye q) Chews 180 stk.

Equazen (tidl. eye q) Chews er tyggekapsler (jordbæraroma) med sunde fedtsyrer fra fiskeolie og kæmpenatlysolie. Indeholder en unik kombination af de essentielle flerumættede omega-3-fedtsyrer EPA, DHA og omega-6-fedtsyren GLA.

  • Højt indhold af omega-3
  • God for hjernen*
  • Anti-opstød
  • Særligt EPA-rig fiskeolie
  • Bløde tyggekapsler med jordbæraroma

*Equazen indeholder DHA som bidrager til at understøtte en normal hjernefunktion ved et dagligt indtag på 250 mg DHA.

359,00 kr.

Andre forhandlere

Matas, Helsam og andre helsekostbutikker, heriblandt med24.dk, jala-helsekost.dk og helsebixen.dk, samt på udvalgte apoteker.

eye q har skiftet navn til Equazen – læs mere om navneændringen her


Equazen Chews er tyggekapsler med en unik kombination af de essentielle flermættede omega-3-fedtsyrer EPA og DHA med omega-6-fedtsyren GLA.

Equazen Chews er et dagligt kosttilskud af højeste kvalitet med sunde omega-3 og omega-6-fedtsyrer til børn fra 3 år og voksne. Det indeholder den unikke sammensætning af fedtsyrer i Equazen i forholdet 9:3:1 (EPA:DHA:GLA) vi kalder Equabalance. Omega-3-fedtsyrerne kommer fra ansvarligt udvundet fiskeolie fra sardiner, ansjoser og makreller, mens kæmpenatlysolie beriger sammensætningen med omega-6-fedtsyrer i høj kvalitet. Sardinerne og ansjoserne fanges i de sydlige oceaner på bestemte tider af året, hvor kødet har et naturligt højere indhold af EPA i forhold til DHA.

Tyggekapslerne er bløde og har en skøn smag og duft af jordbær, til stor glæde for små og store. Den bløde gelatinekapsel indeholder flydende fedtsyrer som frigives når man tygger på den. Både kapsel og indhold har jordbæraroma.

Fedtsyrer er en meget vigtig del af alle cellemembraner og man ved at det ikke er mængden af fedtsyrer, men forholdet imellem de enkelte fedtsyrer som har den største indvirkning på hvordan indtag af fedtsyrer påvirker ens sundhed. Effekten af et dagligt indtag af Equazen er set i flere kliniske undersøgelser igennem 20 år.

Equazen er certificeret af Friend of the Sea® og GOED.

Dosering af Equazen Chews:
2 tyggekapsler dagligt i forbindelse med et måltid.

Startdosering: For at opnå det bedste resultat anbefales det at starte med 6 kapsler dagligt i 12 uger. Derefter kan dosis reduceres til 2 kapsler dagligt.

Næringsindhold i Equazen Chews pr. dagsdosis (2 tyggekapsler):
Fiskeolie 800,0 mg
Heraf omega-3:
EPA (Eicosapentaensyre) 186,0 mg*
DHA (Docosahexaensyre) 58,0 mg*
Omega-6-fedtsyrer (kæmpenatlysolie) 200,0 mg
GLA (Gamma linolensyre) 20,0 mg

*ADT ikke fastlagt. (ADT – anbefalet daglig dosis)

Kapselskallen er lavet af oksegelatine og indeholder ingen næringsstoffer. Derfor kan olien presses ud og spises uden man spiser kapslen. Der er certifikat på at kødet er halal- og kosherslagtet.

Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Indtag ikke en højere dosis end den anbefalede daglige dosis.
Opbevares tørt, køligt og utilgængeligt for små børn.

Læs mere om Equazen® her.

Vægt 181 g
Scroll til toppen