Hvad er det bedste produkt til klinisk rengøring af hud og hænder ?

Vores Sæbefri Vask er udviklet til brug for kunder og personale som har behov for klinisk håndvask op til flere gange dagligt. Vi bruger de mildeste vaskeaktive stoffer hvilket gør at sæben ikke “skummer” som langt de fleste sæber gør.

Sæbefri vask med Tea Tree Oil efterlader huden ren, frisk og blød. Den er specielt velegnet til tør og sart hud, samt hvor der er brug for hyppig vask. Sæbefri vask til god håndhygiejne i køkkenet, kropsvask, intimhygiejne eller som make-up fjerner i ansigtet.

Sæbefri vask har været testet både for effekt mod microorganismer og for effekt på huden og den er særdeles effektiv mod microorganismer uden at skade hudens egen sunde microflora.

Skal du ofte bruge en sæbe som både renser for snavs men også skadelige mikroorganismer som du ikke kan se, så brug Nova TTO Sæbefri Vask.

Anvendes på let fugtet hud, hvor den masseres godt ind. Vaskes af med vand. Sæbefri vask virker ikke udtørrende og har en pH-værdi på 4.5.

 

Hvad er det bedste produkt til tør og sart hud som vaskes flere gange dagligt?

Nova TTO Sæbefri Vask er udviklet til brug for kunder og personale, som har behov for at vaske hænder flere gange dagligt. Vi bruger de mildeste vaskeaktive stoffer, hvilket gør at sæben ikke “skummer” som langt de fleste sæber gør. Nova TTO Sæbefri vask virker ikke udtørrende.

Sæbefri vask med Tea Tree Oil efterlader huden ren, frisk og blød. Den er specielt velegnet til tør og sart hud, samt hvor der er brug for hyppig vask. Sæbefri vask er god håndhygiejne i køkkenet, kropsvask eller intimhygiejne.

Sæbefri vask har vist sig at være særdeles effektiv mod microorganismer uden at skade hudens egen sunde microflora.

Skal du ofte bruge en sæbe som både renser for snavs men også skadelige mikroorganismer som du ikke kan se, så brug Nova TTO Sæbefri Vask.

You must be logged in to post a comment.