Spørgsmål og svar om Nova TTO

Vores Nova TTO Håndsæbe er udviklet til tørre, sarte hænder, samt til brug for kunder og personale som har behov for klinisk håndvask op til flere gange dagligt. Vi bruger de mildeste vaskeaktive stoffer, hvilket gør at sæben ikke “skummer” som langt de fleste sæber gør.

Håndsæbe med Tea Tree Oil efterlader huden ren, frisk og blød. Den er specielt velegnet til tør og sart hud, samt hvor der er brug for hyppig vask. Håndsæben til god håndhygiejne. Brug Nova TTO Kropssæbe til kropssæbe, intimhygiejne eller som ansigtsrens.

Håndsæbe har været testet både for effekt mod microorganismer og for effekt på huden og den er særdeles effektiv mod microorganismer uden at skade hudens egen sunde microflora.

Skal du ofte bruge en sæbe som både renser for snavs men også skadelige mikroorganismer som du ikke kan se, så brug Nova TTO Håndsæbe eller Kropssæbe.

Anvendes på let fugtet hud, hvor den masseres godt ind. Vaskes af med vand. Sæbefri vask virker ikke udtørrende og har en pH-værdi på 4.5.

Nova TTO Håndsæbe er et oplagt renseprodukt til tør og sart hud. Vi bruger de mildeste vaskeaktive stoffer, hvilket gør at sæben ikke “skummer” som langt de fleste sæber gør. Nova TTO Håndsæbe virker ikke udtørrende.

Håndsæbe med Tea Tree Oil efterlader huden ren, frisk og blød. Den er specielt velegnet til tør og sart hud, samt hvor der er brug for hyppig vask.

Scroll to Top