Om os

”Det er fedt at kunne bidrage til en bedre hverdag”

Velkommen til vores side!

Novasel så dagens lys for første gang i 2003 med én ansat og eye q® som det eneste mærke i porteføljen. Siden da har vi haft vokseværk – af den gode slags.

Vores sortiment inkluderer nu Equazen eye q®, Ginsana®, KeenMind®, mumomega®, Perskindol®, Nova TTO, Original muslingeolie og Salufem som forhandles i velkendte faghandler.

I dag er vi tre ansatte som hver især bidrager med en brændende passion for helse og sundhed, komplimenterende kompetencer, samt en individuel tilgang til hvad sundhed er.

Kirsten Jorsal stiftede Novasel EU ApS tilbage i 2003 og står den dag i dag stadig ved roret som administrerende direktør.

For Kirsten har fokus altid ligget på at bidrage til en god hverdag i balance. Det gælder især i børnefamilierne hvor overskud og plads til forskellighed er vigtigt og til tider en mangelvare. For hende begyndte det for alvor at være sjovt at arbejde med eye q®, og efterfølgende de andre mærker, da tilbagemeldingerne begyndte at komme ind. At kunne bidrage til en bedre hverdag, ikke kun for den enkelte, men for en hel familie – dét er fedt.

Hver af de mærker i vores sortiment er særligt udvalgte. De er hver især effektive og i stand til at skabe en positiv forskel. De bidrager hver især til den naturlige sundhed – med naturlige ekstrakter, æteriske olier, sunde fedtsyrer, aktive ingredienser og unikke sammensætninger.

Siden vores spæde start har vi arbejdet på at gøre vores mærker nemt tilgængelige i faghandler i nærheden af dig hvor du kan få kvalificeret vejledning i de forskellige produkter. Du kan se hvor du kan købe dit yndlingsmærke under det enkelte mærke under ”Mærker” øverst, samt under de enkelte produkter på webshoppen. Vi sidder også klar til at besvare jeres spørgsmål om vores produkter. Tøv endelig ikke med at ringe til os eller sende os en mail – vi vil gerne høre fra jer.

”Med eye q® fik jeg øjnene op for, at naturen virkelig kan gøre en forskel for vores sundhed”

Kirsten Jorsal, adm. Direktør

Mød vores team

Kirsten

Adm. Direktør

Anne

Altmuligkvinde

Vi går i dybden – vil du med?

At vi er lidt nørdede med kosttilskud, helse og sundhed kan vi ikke komme udenom.

Det er lidt ligesom yoga eller strikning – jo mere man dyrker det, jo mere spændende er det.

Dyk ned i helseuniverset med os og lær produkterne og deres indhold at kende. Klik på de enkelte mærker i toppen og hop ind i vidensbanken, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål om produkterne – fra hvordan du anvender dem, hvordan de produceres, hvad de er lavet af, til hvad de kan gøre for dig.

Hvis du stadig har spørgsmål til vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os.

Naturlig sundhed – også for miljøet

Vi er som virksomhed lokalt forankret i det sydfynske landskab i tæt kontakt med naturen. Vi arbejder praktisk talt midt i den og har gjort det i alle de år Novasel har været til.

Som det også kan ses af vores udvalg, har vi en stor værdsættelse for naturen, og ikke ét eneste af vores produkter ville være til uden naturen.

Som virksomhed og mennesker har vi deraf også en forpligtelse. Selvom naturen er robust og modstandsdygtig skal man dog ikke tage det for givet. Vi skal passe på den, så vi og de næste generationer fortsat kan få glæde af den.

Igennem årene har vi taget flere grønne tiltag til os.

Helt konkret har vi:

Vi kan ikke redde miljøet alene, men vi kan tage ansvar for vores eget forbrug og miljøpåvirkning. Vi vil fortsat arbejde på at minimere papir- og papspild yderligere, blandt andet gennem øget intern genbrug af materialer, i højere grad tænke bæredygtighed ind i valg af emballage, sikre, at alle pærer i hele virksomheden er skiftet til de mere energieffektive LED-pærer, samt minimere den tid lys i virksomheden står tændt unødvendigt – heriblandt gennem opsætning af sensorer og implementering af gode vaner blandt medarbejderne.

Scroll to Top