Perskindol

Perskindol er effektiv smertelindring for muskler og led

Perskindol mindsker ømme og irriterede muskler og fremmer virksomme processer med de koncentrerede plantestoffer.

Inspirationen til produkterne kommer gennem et tæt samarbejde med bl.a. sportsterapeuter, kiropraktorer og sportsudøvere. Alle Perskindol produkter er fremstillet ved hjælp af en ikke-fedtet base. De trænger hurtigt gennem huden uden at forstyrre hudens evne til at ånde.

Produkterne fås her:

Apoteket, Helsam, helsekostforretninger og Matas – i de fysiske butikker samt online.

Testet af professionelle sportsudøvere

Perskindol er kendt og bruges i over 29 lande af både professionelle og amatøridrætsudøvere, havefolket, samt dem, som har ømme og irriterede muskler efter en lang dag på jobbet.

Inspirationen til produkterne kommer gennem et tæt samarbejde med bl.a. sportsterapeuter, kiropraktorer og sportsudøvere. I de senere år har deres produkter været testet af elitesportsudøvere, hvilket støt har forbedret produkterne. Deres sponsorerede engagement i sporten har givet dem mere end 15 års erfaring, som bruges i udviklingen af nye produkter.

I hjemlandet Schweiz består serien af en række specialiserede, smertelindrende produkter, og de to bedste har fundet vej til Danmark. Der er tale om Active Gel, som har været en favorit for aktive mennesker i hele Danmark i årevis, samt den nye tilføjelse Thermo Hot Gel.

Perskindol Active Gel

Perskindol Active Gel er en gel med unikke dobbeltvirkende egenskaber. Den køler straks på huden, virker opfriskende og varmer i dybden. Ved at massere huden let stimuleres blodcirkulationen og musklerne slapper af.

Beriget med koncentrerede plantestoffer og æteriske, som bidrager til den effektive virkning af Active Gel og giver gelen en stimulerende, aromaterapisk duft.

Særdeles velegnet til ømme muskler og led samt efter fysisk aktivitet.

Med mentol og æteriske olier.

Anvendelse og ingredienser

Anvendelse: Påfør et tyndt lag, gerne flere gange om dagen, og gnid på det aktuelle område.

Til børn og voksne over 5 år. Anvendes ikke hvis man er gravid, hypersensitiv eller har allergi over for salicylater eller nogen af de andre ingredienser.

Må ikke anvendes på åbne sår. Undgå kontakt med øjnene. Hvis gelen kommer i kontakt med øjet skal man skylle grundigt med vand.

Ingredienser: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Alcohol, Carbomer, Menthol, Pinus Sylvestris Oil, Tromethamine, Caprylyl Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Gaultheria Procumbens Leaf Oil (indeholder Methyl Salicylate), Ethyl Acetate, Citrus Bergamia Oil, Citrus Limon Peel Oil, Terpineol, Terpineol Acetate, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Citronellol.

Medicinsk udstyr kl. 1

Perskindol Thermo Hot Gel

Perskindol Thermo Hot Gel er en varmende gel, der indeholder æteriske olier, mentol og kamfer.

Den giver en kortvarig kølende fornemmelse og herefter en intensivt varmende effekt, som stimulerer blodcirkulationen, afspænder musklerne, lindrer smerter og fremmer helingsprocessen.

Særdeles velegnet til lindring af smerter og dæmper spændinger i og omkring ryg, lændehvirvelsøjlen, nakke og skuldre. Den kan bruges som støttebehandling for akut skæv nakke (stiv nakke), iskiassmerter eller lumbago samt opvarmning af musklerne forud for sportsaktiviteter.

Anvendelse og ingredienser

Anvendelse: Smøres på de smertefulde eller ømme områder af kroppen flere gange om dagen efter behov.

Voksne og børn over 5 år. Anvendes ikke hvis man er gravid, hypersensitiv eller har allergi over for salicylater eller nogen af de andre ingredienser.

Må ikke anvendes på åbne sår. Undgå kontakt med øjnene. Hvis gelen kommer i kontakt med øjet skal man skylle grundigt med vand.

Ingredienser: Isopropyl Alcohol, Water, Levomenthol, Gaultheria Essential Oil, Aurantii Dulcis Essential Oil, Camphor, Limonis Essential Oil, Diethylene Glycol Monoethyl Ether, Vanillyl Butyl Ether, Hydroxypropyl Cellulose.

Medicinsk udstyr kl. 1.

Mærkbar effekt i muskler og led

Perskindol lindrer og mindsker smerter ved ømme muskler og led

Ryg

Nakke

Knæ

Hvilken variant bør jeg vælge?

Tjek guiden herunder og få vejledning i hvilken variant der er optimal til dit behov. Der er dog flere områder de begge kan dække – heriblandt muskelsmerter og spændinger. I det tilfælde kommer det an på om du foretrækker en varmere behandling som Thermo Hot Gel giver eller den universelle lindring fra Active Gel.

Støttet aktiv livsstil siden 1981

Perskindol Active Gel er udviklet i Schweiz tilbage i 1981 af Paul Singer, der var en meget aktiv tennisspiller. Han manglede et godt alternativ til de fedtede og olierede produkter, der ellers var på markedet.

Han besluttede sig for at lave sine egne produkter, som havde en lokal, hurtigt og virksom smertelindrende virkning, og var behagelige at bruge uden at efterlade en fedtet film på huden. Perskindol ejes i dag af firmaet Verfora, som ligger i Schweiz.

Der findes flere forskellige varianter i serierne, som alle inden de lanceres bliver testet af læger og professionelle sportsudøvere. Alle produkter skal fortsat leve op til firmaets standard om hurtig virkning og mærkbar bedring.

Producent

VERFORA SA
Rte de Moncor 10
1752 Villars-sur-Glâne
Switzerland

Distributør

Novasel EU ApS
Skårup Tværvej 11
DK-5881 Skårup Fyn
Danmark

Scroll til toppen