Spørgsmål og svar om Ginsana®

G115® er det standardiserede ginsengekstrakt som anvendes i Ginsana®. Ekstraktet er udvundet af Panax ginseng C.A. Meyer, som er en koreansk ginsengart. Standardiseringen er baseret på grundig forskning og sikrer en konsekvent høj kvalitet og sikkerhed. Ginsana indeholder som det eneste kosttilskud i Danmark G115.

Det er også G115-ekstraktet der er anvendt i studierne ESCOP og WHO-monografierne refererer til.

G115 bidrager til mentalt overskud og til immunforsvarets naturlige forsvar og korrekt funktion. Bidrager til udholdenhed, kroppens modstandsdygtighed over for stress og til at føle sig mere energisk.

Gennem forskning har man fundet frem til at det optimale niveau af den aktive ingrediens fra ginsengroden, såkaldte ginsenosider, ligger på 4%. Ved dette niveau af ginsenosider får man den bedste virkning uden bivirkninger såsom søvnbesvær. Ekstraktet G115 er derfor standardiseret med 4% indhold af ginsenosider så hver dosis giver den samme, veldokumenterede virkning. Hver dosis Ginsana Tonic indeholder 140 mg G115 ved omrystning før brug.

Du kan læse mere om G115® her.

Ginsana vil være oplagt at supplere kosten med i perioder hvor man føler sig stresset og ude af balance. Det har en såkaldt adaptogen virkning der skaber balance i vores krop og hjerne ved at minimere alle de udsving et moderne liv kan byde på.

Overskuddet og energien kommer tilbage med Ginsana så man kan komme op af grøften og på den glatte vej.

Både Ginsana® Tonic og kapsler kan indtages af professionelle sportsudøvere. De har ingen doping virkning og indeholder udelukkende ingredienser, som ikke er på listen over dopingstoffer (World Anti-Doping Agency).

Man kan tage Ginsana på to måder; enten som en kur i min 4 uger eller over en længere periode.

Der er fordele ved at indtage Ginsana over en længere periode, da virkningen øges dag for dag i 12 uger og herefter holdes det høje niveau ved lige. Når man har indtaget Ginsana over en længere periode aftager virkningen også i højere grad gradvist, så man får gavn i længere tid efter man er stoppet.

Ginsana® kapsler indeholder ikke sukker og er derfor egnede til diabetikere. Hver kapsel indeholder 3,46 kalorier (14.5 kJ).

Vi anbefaler ikke gravide at indtage Ginsana® i løbet af graviditeten og mens man ammer.

Scroll to Top