Nova TTO

Problemløsende hudpleje med Tea Tree Oil

Nova TTO er effektiv hudpleje med Tea Tree Oil, som er baseret på naturlige ingredienser.

Tea Tree Oil modvirker bakterier på huden, samtidig med at den beskytter hudens egen sunde mikroorganismer. Kun denne specielle olie fra Melaleuca Alternifolia træet i Australien har den egenskab.

Produkterne fås her:

Matas, Helsam, helsekostforretninger, og på apoteket – både i de fysiske butikker og online.

Hudvenlig og effektiv

I Nova TTO-serien finder du effektive produkter til pleje af krop, hænder, ansigt og hovedbund. Produkterne er særdeles velegnede til problematisk hud, herunder tør, irriteret, sart og uren hud.

Alle produkter i serien indeholder den naturlige og hudvenlige Tea Tree Oil fra Australien. Olien er en naturlig problemløser, og virker helende og beroligende på huden.

Derudover er olien er i stand til at kunne kontrollere bakterier på huden uden at genere hudens egne sunde mikroorganismer. Vi har nemlig brug for de gode bakterier, men kan godt undvære de dårlige, der skaber problemer, urenheder og irritation. Faktisk hjælper den med at genoprette hudens normale bakterieflora.

Kun denne specielle olie fra Melaleuca Alternifolia træer i Australien har den egenskab.

Mange hudproblemer opstår på grund af bakterier på huden, herunder urenheder, røde knopper efter barbering og sure tæer. Der kan dog også være flere andre grunde til, at man har behov for plejeprodukter med en antibakteriel virkning – blandt andet for god håndhygiejne, til forebyggende brug og pleje af rifter.

Alle andre kendte midler som kan kontrollere bakterier på huden, har den bivirkning, at de også bekæmper hudens sunde mikroflora. Hvis du kun bruger et produkt til at bekæmpe bakterier på huden en gang om ugen eller mindre har det ikke den store betydning, men har du behov for at bruge produkter, der kan kontrollere bakterier på huden dagligt eller flere gang dagligt så er Nova TTO-produkter dit absolut bedste valg.

Alle produkter er beriget med E-vitamin for dens antioxidante virkning, som beskytter huden mod frie radikaler og mindsker risikoen for oxidering af Tea Tree Olien i produkterne. Endvidere virker E-vitamin blødgørende, cellefornyende og beroligende for huden.

Produkter

Nova TTO-produkterne er særligt velegnede til disse hudproblemer:

Tør til meget tør hud, irriteret og kløende hud eller hovedbund, mod røde knopper på krop og ansigt, uren hud, ekstra behov for god håndhygiejne

Previous slide
Next slide

Nova TTO

Tea Tree Oil (Melaleuca alternifolia) kommer fra Australien, hvor oliens antiseptiske egenskaber har været kendt og anvendt i århundreder.

Ifølge fortællinger badede aboriginals i søer, som var omkranset af Melaleuca alternifolia træer, når sår og rifter skulle heles. I over hundrede år var der faldet blade fra træerne ned i vandet og havde forvandlet søerne til store antiseptiske bade med gode, helende egenskaber.

Nu kan du også få glæde af den naturligt plejende Tea Tree Oil fra Australien. Nova TTO-produkterne er alle beriget med olien i mængder, der er tilpasset det enkelte produkt.

Der findes i alt ca. 150 forskellige arter af Melaleuca. Det er imidlertid kun olien fra Melaleuca alternifolia træet fra Australien, der har en kombination af indholdsstoffer, som gør den velegnet til behandling af fx mindre rifter og sår samt den daglige hudpleje. Den Tea Tree Oil, der anvendes i Nova TTO-produkterne stammer fra træer, som høstes i plantager dyrket efter økologiske principper.

Olien i Nova TTO er standardiseret på de 15 vigtigste aktive indholdsstoffer. Det betyder, at der er samme mængde af de 15 stoffer i hver dråbe ren Tea Tree Oil. Den australske Tea Tree Oil industri garanterer, at olien altid har de samme egenskaber. Det er ingen garanti, at olier fra andre Melaleuca træer har samme egenskaber, samtidig med, at olien er hudvenlig.

Vi får Tea Tree olien fra Guinane Pty ltd, som garanterer Tea Tree Oil af højeste kvalitet. Al Tea Tree Oil fra denne plantage overholder standarden for indholdet af de 15 mest aktive indholdsstoffer (Australsk Standard) og testes for indholdet af tungmetaller, pesticider m.m.

Nova TTO-produkterne er udviklet til at anvendes i den daglige hudpleje for at passe godt på huden. Produkter, som indeholder mindre end 6% Tea Tree Oil forstyrrer ikke den sunde bakterieflora på huden.

Novasel EU ApS
Skårup Tværvej 11
DK-5881 Skårup Fyn
Danmark

Scroll to Top