Spørgsmål og svar om Equazen®

Equazen var tidligere kendt som eye q, men skiftede navn omkring årsskiftet. Produktet og sammensætningen af sunde fedtsyrer er dog præcis det samme som du kender.

Emballagen er ligeledes genkendelig på hylden, nu har Equazen dog fået hovedrollen.

For at opnå det bedste resultat anbefales det, at starte med 2 kapsler 3 gange dagligt i 12 uger. Derefter kan dosis reduceres til 2 kapsler dagligt.

Den optimale daglige dosis er individuel. Der er mange faktorer, som kan have indflydelse på hvilken dosis, der giver det bedste resultat. Men ifølge kliniske undersøgelser ved vi, at langt de fleste mennesker får god effekt af mellem 2 og 6 kapsler Equazen eye q® om dagen.

For at opnå det bedste resultat anbefales det, at starte med 2 tyggekapsler 3 gange dagligt i 12 uger. Derefter kan dosis reduceres til 2 tyggekapsler dagligt.

Den optimale daglige dosis er individuel. Der er mange faktorer, som kan have indflydelse på hvilken dosis, der giver det bedste resultat. Men ifølge kliniske undersøgelser ved vi, at langt de fleste mennesker får god effekt af mellem 2 og 6 tyggekapsler Equazen® om dagen.

For at opnå det bedste resultat anbefales det, at starte med 1 teskefuld (5 ml) 3 gange dagligt i 12 uger. Derefter kan dosis reduceres til 1 teskefuld (5 ml) dagligt.

Den optimale daglige dosis er individuel. Der er mange faktorer, som kan have indflydelse på hvilken dosis, der giver det bedste resultat. Men ifølge kliniske undersøgelser ved vi, at langt de fleste mennesker får god effekt af mellem 1 og 3 teskefuld Equazen® Flydende om dagen.

Den anbefalede daglige dosis er ens for børn og voksne. For at opnå det bedste resultat anbefales det at starte med 2 kapsler eller 1 teskefuld (5 ml) 3 gange dagligt i 12 uger. Derefter kan dosis reduceres til 2 kapsler eller 1 teskefuld (5 ml) dagligt.

Vi anbefaler, at børn der ikke tidligere har fået fiskeolie starter langsomt op, da vores erfaringer viser os, at enkelte børn kan få tynd mave, hvis de starter med den høje dosis.

Ifølge kliniske undersøgelser ved vi, at langt de fleste børn over 18 mdr. og voksne får god effekt af mellem 2 og 6 kapsler Equazen eye q® om dagen.

Der findes tre varianter: kapsler, tyggekapsler med jordbærsmag (Chews) og flydende mikstur med citronaroma.

Læs mere om de tre varianter her.

Equazen® er fremstillet af sardiner, makreller og ansjoser, som er fanget i de sydlige oceaner på bestemte tider af året, efter de har gydt og hvor de konsumerer store mængder plankton. Fiskene indeholder i den periode store mængder EPA i forhold til DHA.

Equazen® kapsler og chews skal opbevares køligt, mørkt og tørt efter åbning – enten i køleskab eller i et køligt køkkenskab. Den flydende variant med citronaroma skal opbevares i køleskab efter åbning.

Ja, Equazen® er halal- og kosherslagtet og vi har certifikat på dette.

Kontakt os via vores kontaktformular for at få bevis på dette.

Equabalance er den unikke 9:3:1-sammensætning Equazen er kendt for. Det fortæller noget om forholdet mellem omega-3-fedtsyrerne EPA og DHA, samt omega-6-fedtsyren GLA. Dette er denne EPA-rige sammensætning af fedtsyrer som kaldes Equazen og kun findes i Equazen.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Kontakt os via vores kontaktformular, så vil vi besvare dit spørgsmål hurtigst muligt.

Scroll to Top