Original muslingeolie

Original muslingeolie er et dagligt kosttilskud, som indeholder en unik sammensætning af fedtsyrer. Muslingeolien bliver udvundet af den grønlæbede musling – Perna canaliculus fra New Zealand, hvor de lever og vokser i et af verdens reneste farvande, Marlborough Sound.

Årets Fedtsyreprodukt ved Danish Health and Science Awards 2018.

Original Muslingeolie skiller sig ud fra andre fedtsyreprodukter med sin unikke sammensætning af fedtsyrer – heriblandt sit indhold af den langkædede omega-3-fedtsyre ETA, som næsten eksklusivt findes i de grønlæbede muslinger.

Produkterne fås her:

Matas, Helsam, helsekostforretninger og udvalgte apoteker – i fysiske butikker og online.

Produkter

EPA

DHA

ETA

OTA

Sådan bliver det lavet

Ekstraktet bliver udvundet af den grønlæbede musling fra New Zealand (Perna canaliculus), som dyrkes i et af verdens reneste farvande, Marlborough Sound. Muslingerne gror på reb i vandet og spiser den plankton, der findes i vandet.

Rebene bliver trukket ind, muslingerne sorteret og herefter kommer de til stedet, hvor det endelige ekstrakt bliver lavet.

Fedtsyrerne fra den grønlæbede musling er fuldt bevaret i Original muslingeolie. Det skyldes den meget specielle og patenterede forarbejdningsmetode der anvendes. Metoden beskytter fedtsyrerne mod iltning og dermed nedbrydning, de aktive stoffer bevares optimalt, og der garanteres en stabil og ensartet mængde fedtsyrer.

Efter ekstraktionen stabiliseres fedtsyrerne yderligere med E-vitamin (d-alpha-tocopherol) før de fyldes på kapsler sammen med olivenolie.

Original muslingeolie fremstilles under farmaceutisk kontrol, og kontrolleres kontinuerligt for pesticider, herbicider og tungmetaller samt for kendte algetyper.

Muslingeekstraktet er i særdeles små kapsler med olivenolie, hvilket gør dem nemme at indtage og giver en koncentreret kapsel i forhold til muslingeekstrakt i pulverform.

Previous slide
Next slide

Anvendelse og dosering

Original muslingeolie anvendes som dagligt kosttilskud. I starten anbefales 3 kapsler dagligt i 3-6 uger. Herefter 1-2 kapsler dagligt. Doseringen er meget individuel. Fuldt udbytte opnås sædvanligvis efter 4-12 uger. Kapslerne synkes hele med væske og helst i forbindelse med et måltid.

Som med alle kosttilskud er det vigtigt at man har lidt tålmodighed, når man starter. Ved Original muslingeolie opnås den optimale effekt ofte først efter 2-3 måneder.

Original Muslingeolie er testet for PFAS-stoffer.

Forsigtighed ved skaldyrsallergi tilrådes.

Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Indtag ikke højere dosis end den anbefalede daglige dosis. Overdreven brug kan virke afførende.

Opbevaring:
Opbevares tørt, køligt og utilgængeligt for børn.
For at undgå øget oxidation er det vigtigt altid, at opbevare olie tørt og køligt. Varme, også fra spotlys og direkte sollys, skader olien og medvirker til en hurtigere harskning.

Indhold: Olivenolie, ekstrakt PCSO-524™ af Perna canaliculus (den grønlæbede musling) 33,3%, gelatine, fugtighedsbevarende midler:  glycerol, antioxidant: D-alpha tocopherol udvundet af bl.a. sojabønner.

Indhold pr. dagsdosis – 1 kapsel: Fedtsyreekstrakt PCSO-524™ af Perna canaliculus (den grønlæbede musling) 33,3% af 50mg.

Få mere viden

Producent

Pharmalink International GmbH
Solinger Str. 7
42799 Leichlingen
Tyskland

Distributør

Novasel EU ApS
Skårup Tværvej 11
DK-5881 Skårup Fyn
Danmark

Scroll to Top