Equazen® (eye q) Flydende 200 ml

Equazen (tidl. eye q) Flydende er sunde fedtsyrer fra fiskeolie og kæmpenatlysolie i en mikstur med frisk citronaroma. Indeholder en unik kombination af de essentielle flerumættede omega-3-fedtsyrer EPA, DHA og omega-6-fedtsyren GLA.

  • Højt indhold af omega-3
  • God for hjernen*
  • Særligt EPA-rig fiskeolie
  • 5 ml = 1 tsk pr. dag
  • Kan bruges i smoothies og salater

*Equazen indeholder DHA som bidrager til at understøtte en normal hjernefunktion ved et dagligt indtag på 250 mg DHA.

169,00 kr.

Andre forhandlere

Matas, Helsam og andre helsekostbutikker, heriblandt med24.dk, jala-helsekost.dk og helsebixen.dk, samt på udvalgte apoteker.

eye q har skiftet navn til Equazen – læs mere om navneændringen her


Equazen Flydende indeholder en unik kombination af de essentielle flermættede omega-3-fedtsyrer EPA og DHA med omega-6-fedtsyren GLA.

Equazen Flydende er et dagligt kosttilskud af højeste kvalitet med sunde omega-3- og omega-6-fedtsyrer til børn fra 3 år og voksne. Indeholder den unikke sammensætning af fedtsyrer i Equazen i forholdet 9:3:1 (EPA:DHA:GLA) vi kalder Equabalance. Omega-3-fedtsyrerne kommer fra ansvarligt udvundet fiskeolie fra sardiner, ansjoser og makreller, mens kæmpenatlysolie beriger sammensætningen med omega-6-fedtsyrer i høj kvalitet. Sardinerne og ansjoserne fanges i de sydlige oceaner på bestemte tider af året, hvor kødet har et naturligt højere indhold af EPA i forhold til DHA.

Den flydende olie har en frisk smag af citrus og kan indtages på en ske eller mikses i juice, smoothies eller anden kølig drik/mad.

Fedtsyrer er en meget vigtig del af alle cellemembraner og man ved at det ikke er mængden af fedtsyrer, men forholdet imellem de enkelte fedtsyrer som har den største indvirkning på hvordan indtag af fedtsyrer påvirker ens sundhed. Effekten af et dagligt indtag af Equazen er set i flere kliniske undersøgelser igennem 20 år.

Equazen er certificeret af Friend of the Sea® og GOED.

Dosering af Equazen Flydende:
5 ml (1 tsk) dagligt i forbindelse med et måltid.

Startdosering: For at opnå det bedste resultat anbefales det at starte med 3 x 5ml dagligt i 12 uger. Derefter kan dosis reduceres til 5ml dagligt.

Næringsindhold i Equazen Flydende pr. dagsdosis (5 ml):
Fiskeolie 800,0 mg
Heraf omega-3 258,0 mg
EPA (Eicosapentaensyre) 186,0 mg*
DHA (Docosahexaensyre) 58,0 mg*
Omega 6 fedtsyrer (kæmpenatlysolie) 200,0 mg
GLA (Gamma linolensyre) 20,0 mg

*ADT ikke fastlagt. (ADT – anbefalet daglig dosis)

Skal opbevares i køleskab efter åbning – Kold olie kan være uklar.

Anvendes senest 3 måneder efter åbning.

Indhold: 200 ml

Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Indtag ikke en højere dosis end den angivne anbefalede daglige dosis.
Opbevares tørt, køligt og utilgængeligt for små børn.

Læs mere om Equazen her.

Vægt 341 g
Scroll to Top