Equazen® (eye q) Flydende 200 ml

Equazen® (eye q) Flydende med citronsmag indeholder en unik kombination af de essentielle fedtsyrer EPA, DHA og GLA. Uden lugt og smag af fisk.

  • Flydende fiskeolie med citronaroma
  • Unik sammensætning af fedtsyrer
  • 5 ml = 1 tsk pr. dag
  • Kan bruges i smoothies og salater

 

169,00 kr.

Andre forhandlere

Matas, Helsam og andre helsekostbutikker, heriblandt med24.dk, jala-helsekost.dk og helsebixen.dk, samt på udvalgte apoteker.

Equazen® (eye q) Flydende med citronsmag indeholder en unik kombination af de essentielle fedtsyrer EPA, DHA og GLA. Uden lugt og smag af fisk.

Kirunaolie er den specielle fiskeolie, som bruges i Equazen®, og den er fremstillet af kødet fra sardiner, ansjoser og makreller. Sardinerne og ansjoserne fanges i de sydlige oceaner på bestemte tider af året hvor kødet har et naturligt højere indhold af EPA i forhold til DHA. Det er derfor kirunalolie har denne unikke sammensætning med et naturligt højt indhold af EPA i forhold til DHA. Kirunalolien blandes med et afbalanceret indhold af kæmpenatlysolie og det giver den unikke formulering af EPA, DHA og GLA, som Equazen® er kendt for.

Fedtsyrer er en meget vigtig del af alle cellemembraner og man ved at det ikke er mængden af fedtsyrer, men forholdet imellem de enkelte fedtsyrer, som har den største indvirkning på, hvordan indtag af fedtsyrer påvirker ens sundhed. Effekten af daglig indtag af Equazen® er set i flere kliniske undersøgelser.

Equazen eye q® er certificeret af Friend of the Sea® og GOED.

Dosering af Equazen eye q® flydende:
5ml dagligt i forbindelse med et måltid.

Startdosering af Equazen® Flydende:
For at opnå det bedste resultat anbefales det at starte med 2 x 5ml dagligt i 12 uger. Derefter kan dosis reduceres til 5ml dagligt.

Næringsindhold i Equazen eye q® flydende pr. dagsdosis (5ml):
Fiskeolie 800,0 mg
Heraf omega-3 258,0 mg
EPA (Eicosapentaensyre) 186,0 mg*
DHA (Docosahexaensyre) 58,0 mg*
Omega 6 fedtsyrer (kæmpenatlysolie) 200,0 mg
GLA (Gamma linolensyre) 20,0 mg

*ADT ikke fastlagt. (ADT – anbefalet daglig dosis)

Skal opbevares i køleskab efter åbning – Kold olie kan være uklar.

Anvendes senest 3 måneder efter åbning.

Indhold: 200 ml

KOSTTILSKUD

Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Indtag ikke en højere dosis end den angivne anbefalede daglige dosis.
Opbevares tørt, køligt og utilgængeligt for små børn.

Læs mere om Equazen eye q® her.

Vægt 341 g
Scroll til toppen