Equazen® (eye q) Kapsler, 360 stk.

Equazen (tidl. eye q) fiskeolie indeholder en unik kombination af de essentielle fedtsyrer EPA, DHA og GLA. Uden lugt og smag af fisk.

Kirunaolie er den specielle fiskeolie som bruges i Equazen, og den er fremstillet af kødet fra sardiner, ansjoser og makreller. Sardinerne og ansjoserne fanges i de sydlige oceaner på bestemte tider af året, hvor kødet har et naturligt højere indhold af EPA i forhold til DHA.

529,00 kr.

Ikke på lager

Andre forhandlere

Matas, Helsam og andre helsekostbutikker, heriblandt med24.dk, jala-helsekost.dk og helsebixen.dk, samt på udvalgte apoteker.

eye q har skiftet navn til Equazen – læs mere om navneændringen her

Equazen (tidl. eye q) kapsler indeholder en unik kombination af de essentielle fedtsyrer EPA, DHA og GLA. Uden lugt og smag af fisk.

Kirunaolie er den specielle fiskeolie som bruges i Equazen, og den er fremstillet af kødet fra sardiner, ansjoser og makreller. Sardinerne og ansjoser fanges i de sydlige oceaner på bestemte tider af året, hvor kødet har et naturligt højere indhold af EPA i forhold til DHA. Det er derfor kirunalolie har denne unikke sammensætning med et naturligt højt indhold af EPA i forhold til DHA. Kirunalolien blandes med et afbalanceret indhold af kæmpenatlysolie og det giver den unikke formulering af EPA, DHA og GLA, som Equazen er kendt for.

Fedtsyrer er en meget vigtig del af alle cellemembraner og man ved, at det ikke er mængden af fedtsyrer, men forholdet imellem de enkelte fedtsyrer som har den største indvirkning på, hvordan indtag af fedtsyrer påvirker ens sundhed. Effekten af daglig indtag af Equazen er set i flere kliniske undersøgelser.

Equazen er certificeret af Friend of the Sea® og GOED.

Dosering af Equazen kapsler:
2 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid.

Startdosering af Equazen kapsler:
For at opnå det bedste resultat anbefales det at starte med 6 kapsler dagligt i 12 uger. Derefter kan dosis reduceres til 2 kapsler dagligt.

Næringsindhold i Equazen kapsler pr. dagsdosis (2 kapsler):
Fiskeolie 800,0 mg
Heraf omega-3 258,0 mg
EPA (Eicosapentaensyre) 186,0 mg*
DHA (Docosahexaensyre) 58,0 mg*
Omega-6-fedtsyrer (kæmpenatlysolie) 200,0 mg
GLA (Gamma linolensyre) 20,0 mg

*ADT ikke fastlagt. (ADT – anbefalet daglig dosis)

Kapselskallen er lavet af oksegelatine og indeholder ingen næringsstoffer. Derfor kan olien presses ud og spises uden man spiser kapslen. Der er certifikat på at kødet er halal- og kosherslagtet.

Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.
Opbevares tørt, køligt og utilgængeligt for børn.

Læs mere om Equazen her.

Vægt 313 g
Scroll til toppen