Equazen® (eye q) Kapsler, 360 stk.

Equazen (tidl. eye q) er sunde fedtsyrer fra fiskeolie og kæmpenatlysolie. Indeholder en unik kombination af de essentielle flerumættede omega-3-fedtsyrer EPA, DHA og omega-6-fedtsyren GLA.

  • Højt indhold af omega-3
  • God for hjernen*
  • Anti-opstød
  • Særligt EPA-rig fiskeolie
  • Uden lugt og smag af fisk
  • Små, synkevenlige kapsler

*Equazen indeholder DHA som bidrager til at understøtte en normal hjernefunktion ved et dagligt indtag på 250 mg DHA.

529,00 kr.

Ikke på lager

Andre forhandlere

Matas, Helsam og andre helsekostbutikker, heriblandt med24.dk, jala-helsekost.dk og helsebixen.dk, samt på udvalgte apoteker.

eye q har skiftet navn til Equazen – læs mere om navneændringen her


Equazen Kapsler er en unik kombination af de essentielle flermættede omega-3-fedtsyrer EPA og DHA med omega-6-fedtsyren GLA.

Equazen Kapsler er et dagligt kosttilskud af højeste kvalitet med sunde omega-3 og omega-6-fedtsyrer til børn fra 5 år og voksne. Det indeholder den unikke sammensætning af fedtsyrer i Equazen i forholdet 9:3:1 (EPA:DHA:GLA) vi kalder Equabalance. Omega-3-fedtsyrerne kommer fra ansvarligt udvundet fiskeolie fra sardiner, ansjoser og makreller, mens kæmpenatlysolie beriger sammensætningen med omega-6-fedtsyrer i høj kvalitet. Sardinerne og ansjoserne fanges i de sydlige oceaner på bestemte tider af året, hvor kødet har et naturligt højere indhold af EPA i forhold til DHA.

Kapslerne er små og synkes nemt med et glas vand. Selve kapslen er lavet af gelatine som først frigiver fedtsyrerne i tyndtarmen hvor fedtsyrerne optages. På den måde undgår du fiskebøvser og kedelige opstød.

Fedtsyrer er en meget vigtig del af alle cellemembraner og man ved at det ikke er mængden af fedtsyrer, men forholdet imellem de enkelte fedtsyrer som har den største indvirkning på hvordan indtag af fedtsyrer påvirker ens sundhed. Effekten af et dagligt indtag af Equazen er set i flere kliniske undersøgelser igennem 20 år.

Equazen er certificeret af Friend of the Sea® og GOED.

Dosering af Equazen Kapsler:
2 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid.

Startdosering: For at opnå det bedste resultat anbefales det at starte med 6 kapsler dagligt i 12 uger. Derefter kan dosis reduceres til 2 kapsler dagligt.

Næringsindhold i Equazen Kapsler pr. dagsdosis (2 kapsler):
Fiskeolie 800,0 mg
Heraf omega-3 258,0 mg
EPA (Eicosapentaensyre) 186,0 mg*
DHA (Docosahexaensyre) 58,0 mg*
Omega-6-fedtsyrer (kæmpenatlysolie) 200,0 mg
GLA (Gamma linolensyre) 20,0 mg

*ADT ikke fastlagt. (ADT – anbefalet daglig dosis)

Kapselskallen er lavet af oksegelatine og indeholder ingen næringsstoffer. Derfor kan olien presses ud og spises uden man spiser kapslen. Der er certifikat på at kødet er halal- og kosherslagtet.

Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.
Opbevares tørt, køligt og utilgængeligt for børn.

Læs mere om Equazen her.

Vægt 313 g
Scroll to Top