Der er forskel på fedt

Når man taler om fiskeolie og fedtsyrer, tænker mange på de ting som vi normalt forbinder med ordet ´fedt` – kolesterol, slankekur eller det faktum at vi indtager for meget omega – 6 i forhold til omega – 3. Med det i mente kan vi godt forstå, at flere af os er lidt fedtforskrækkede.

Men faktum er, at vi kan absolut ikke undvære fedt, fordi fedt er en del af kroppens byggesten. Vi skal bare ikke have for meget, og vi skal også helst have den rigtige sammensætning.  

eye q® chews, eye q®kapsler og eye q® flydende indeholder alle den samme unikke sammensætning af aktive fedtsyrer. eye q® flydende indeholder desuden, naturlig citron aroma, solsikkeolie (en speciel solsikkeolie som er rig på omega – 9). Sammensætningen af flerumættede fedtsyrer i eye q er nøje valgt og dens gavnlige effekt dokumenteret i flere studier.  

Hvis man har behov for at spare på indtaget af fedt, er det en fordel at kende forskellene på enkelt-, flerumættede- samt essentielle fedtsyrer.

Vi har behov for dem alle, bare ikke i lige store mængder!

Spis sundt og varieret

Det drejer sig i høj grad om at spise rigtigt og at følge fødevarestyrelsens kostråd. Vi skal spise sundt og varieret, det indebærer blandt andet, at vi skal spise fisk flere gange om ugen. Fisk indgår i fødevarestyrelsens kostråd, hvor de anbefaler at vi spiser 350 gram fisk om ugen, heraf ca. 200 gram fed fisk. 

Essentielle fedtsyrer har en gavnlig effekt på flere af kroppens funktioner. Med sin unikke afbalancerede sammensætning er eye q® et godt bud på et kosttilskud til dem der ikke spiser nok fisk. 

Fiskeolien i eye q® er godkendt af den uafhængige organisation “Friend of the Sea®” der sikrer et bæredygtigt fiskeri, at miljøkrav overholdes og fiskeoliens kvalitet er i top.

Obligatorisk for alle kosttilskud i EU:

Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Bemærk: Kosttilskud bør ikke træde i sted for varieret kost. Indtag ikke højere dosis end den anbefalede daglig dosis