KeenMind® understøtter hukommelsen

KeenMind® er et kosttilskud baseret på standardiseret udtræk fra Bacopa monnieri CDRI 08® , som støtter hukommelsen, kognitive funktioner og koncentrationen.

Traditionelt er Bacopa monnieri anvendt i den ayurvediske indiske medicin som en tonic, gennem mere end 3000 år, til at støtte hukommelse og koncentrationsevne og til at højne evnen til at modtage ny læring.

Som det er med de fleste af de medicinske planter, er det et mix af indholdsstoffer, som skaber den terapeutiske effekt og ikke kun et enkelt indholdsstof. Det gælder også for Bacopa monnieri.

æske blomst og klames

Mange forskellige indholdsstoffer er blevet identificeret i planten og det er synergien af alle disse indholdsstoffer som giver virkningen, derfor er det vigtigt at alle stofferne bevares i produktionsprocessen.

Ekstraktet i KeenMind® CDRI08® er standardiseret og udvindes ved en speciel produktionsproces. Både plante og ekstraktet gennemgår kvalitetskontrol fra frø til færdigt produkt. Alt bliver kontrolleret – jordbundsforhold, de forskellige trin i høst- og produktionsprocessen og den endelig kapsel. Dette sikre at kvaliteten er i top og forbrugerne kan forvente en ensartet standardisering af de
aktive stoffer i hver eneste produktion og hver eneste kapsel.

Vores forudsætninger for at huske, indlære, problemløse og fastholde opmærksomheden er forskellige.

Tænkning er miljøafhængig og påvirkelig. Den formes og udvikles i løbet af hele vores liv, afhængigt af hvilke begivenheder vi oplever eller hvilke udfordringer vi møder.

Det vil sige at de processer, som foregår i hjernen som opfattelse,  tænkning, erfaring m.m. er noget vi udvikler og kan påvirke.

Studier har vist, at KeenMind kan støtte de kognitive funktioner. Man har blandt andet set at KeenMind støtter koncentrationen og huskeevnen af nye informationer. Det bliver ofte nemmere at holde fokus på det man skal have gjort, men samtidig også til at håndtere flere ting på én gang.

Mange oplever at hverdagen bliver mere overskuelig selvom der er flere ting der skal gøres. Man kan bevare overblikket og vælge at fokusere på én ting ad gangen

KeenMind® er et naturligt kosttilskud som understøtter :

  • hukommelse
  • kognitive funktioner
  • koncentration
  • evnen til at lære
Ikke-navngivet-2