Perskindol Gel – til ømme muskler.

Perskindol er kendt og bruges i over 26 lande af såvel professionelle og amatør idrætsudøver, havefolket samt dem som ”bare” har ømme og irriterede muskler efter en lang dag på jobbet. Perskindol Active Gel er udviklet i Schweiz tilbage i 1981 af Paul Singer, der er grundlægger af Pharma-Singer AG. Poul Singer var en meget aktiv tennisspiller, som manglede et godt alternativ til de fedtede og olierede produkter, der ellers var på markedet. Perskindol ejes i dag af firmaet Vifor Pharma som ligger i Schweiz.

Der findes flere forskellige varianter i serierne, som alle inden de lanceres bliver testet af læger og professionelle sportsudøver. Alle produkter skal leve op til firmaets standard om hurtig virkning og mærkbar bedring.

Målet med Perskindol er at mindske ømme og irriterede muskler og fremme virksomme processer med de koncentrerede plantestoffer. Inspirationen til produkterne kommer gennem et tæt samarbejde med bl.a. sportsterapeuter, kiropraktorer og sportsudøvere. Alle Perskindol produkter er fremstillet ved hjælp af en ikke-fedtet base. De trænger hurtigt gennem huden uden at forstyrre hudens evne til at ånde.

I de senere år har Vifor Pharma ladet deres produkter teste af elitesportsudøvere, hvilket støt har forbedret produkterne. Deres sponsorerede engagement i sporten har givet dem mere end 10 års erfaring som bruges i udviklingen af nye produkter.

Uanset om det er kanten af et bord eller en modstander, der er kommet alt for tæt på, så hold hovedet koldt og huden kølig, da der altid er et Perskindol produkt til enhver situation.

 

Perskindol Active Gel er perfekt til ømme og irriterede muskler og så fremmer gelen cirkulation. Den er egnet til målrettet lokal behandling af muskelspændinger og ømhed i forbindelse med sport, på arbejdet og i hverdagen.

De æteriske olier afslapper musklerne og ved indånding har de en beroligende virkning.

Perskindol Active Gel er en let gel som virker dobbeltvirkende, idet den straks køler på ydersiden og er opfriskende, mens den hurtigt varmer i dybden med en afslappende varme.

Perskindol Active Gel indeholder bl.a. de plantebaserede olier mentol, citron, fyr, bergamot, lavendel og rosmarin. Mentol virker omgående kølende, mens olierne fra fyrretræ og rosmarin øger blodgennemstrømningen, hvilket mindsker risikoen for øget irritation og ømhed omkring musklerne. De æteriske olier er både aktive, hvor gelen smøres på og duftene har samtidig en afslappende effekt.

Anvendelse: Kan anvendes flere gange om dagen på de udsatte områder, hvilket giver den optimale effekt. Anvendes både før, under og efter fysisk aktivitet.

Forsigtighedsregler: Til udvortes brug. Bør ikke anvendes af børn under 5 år, samt af gravide og ammende. Må ikke anvendes, hvis man har allergi over for en af ingredienserne eller ved meget følsom eller irriteret hud. Må ikke anvendes på åbne sår. Undgå kontakt med øjnene. Brug ikke plaster eller forbinding over gelen. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Ingredienser
Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Alcohol, Menthol, Pinus Sylvestris, Carbomer, Ammonium Hydroxide, Citrus Autantium Dulcis, Gaultheria Procumbens, Citrus Aurantium, Bergamia, Citrus Medica Limonum, Terpineol, Terpineol Acetate, Ethyl Acetate, Benzyl Benzoate, Methylparaben, Propylparaben, Rosmarinus Officinalis, Lavandula Angustifolia, Geraniol, Citronellol, Limonene, Citral, Linalool.

Perskindol Cool Gel giver hurtig køling i længere tid og er meget velegnet til brug ved akut behov for køling. Bruges som alternativ til en ispose på fx. albuer, håndled, skuldre, ben samt knæ.

Gelen dufter af menthol, er meget drøj i brug og fedter ikke.

Gelen kan bruges i forbindelse med eller efter aktiviteter, hvor effektiv køling i længere tid er nødvendig. Påfør Perskindol Cool Gel i et tyndt lag og med let hånd på det aktuelle område – enkelte kan opleve mindre irritation, hvis gelen smøres for hårdt/kraftigt på.

Køling reducere risikoen for hævelser. Efter 24-48 timer anbefales det at skifte til Perskindol Active Gel. Omfanget af hævelsen er af afgørende betydning for længden af ømheden, da hævelse forhindre det berørte område i normalisering. Området smøres med Perskindol Cool Gel 3-4 gange dagligt.

Ved mange smerter kan det været et faresignal og det er vigtigt at søge læge.

Gelen kan anvendes på arme, albuer, håndled, hænder, nakke, ryg, skuldre, ben, knæ, ankler samt fødder.

Indeholder ikke parabener.

Anvendelse
Bør ikke påføres mere end 3-4 gange dagligt.

Forsigtighedsregler: Til udvortes brug. Bør ikke anvendes af børn under 5 år, samt af gravide og ammende. Må ikke anvendes, hvis man har allergi over for en af ingredienserne eller ved meget følsom eller irriteret hud. Må ikke anvendes på åbne sår. Undgå kontakt med øjnene. Brug ikke plaster eller forbinding over gelen. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Ingredienser
Aqua, Isopropyl Alcohol, Menthol, Carbomer, Tromethamine, Citrus limon peel oil, Mentha piperita oil, Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, CI 42051


Share this post