Perskindol Thermo Hot Roll-On

NYHED! Lindrer ømme og overbelastede led og muskler

Perskindol Thermo Hot Roll-On er et varmende og smertelindrende produkt som stimulerer blodcirkulationen, afspænder musklerne, lindrer smerter og fremmer helingsprocessen.

  • Hurtig effekt
  • Intensivt varmende
  • Smart roll-on-funktion
  • Hurtig absorbering
  • Før og under sport for at få stimuleret blodcirkulationen og få varmet musklerne op
  • Efter sport for at løsne og få spændte muskler til at slappe af

139,00 kr.

Andre forhandlere

Udvalgte apoteker, Matas.dk, Helsam og helsekostbutikker.

Perskindol Thermo Hot Roll-On er et varmende og smertelindrende produkt med æteriske olier, mentol og kamfer. Det giver en kortvarig kølende fornemmelse og herefter en intensivt varmende effekt som stimulerer blodcirkulationen, afspænder musklerne, lindrer smerter og fremmer helingsprocessen.

Særdeles velegnet til lindring af smerter og dæmper spændinger i og omkring ryg, lændehvirvelsøjlen, nakke og skuldre. Den kan bruges som støttebehandling for akut skæv nakke (stiv nakke), iskiassmerter eller lumbago samt opvarmning af musklerne forud for sportsaktiviteter.

Anvendelse:

Påføres på de smertefulde eller ømme områder af kroppen flere gange om dagen efter behov. Ryst produktet og fordel på huden ved hjælp af roll-on-funktionen i cirkulerende bevægelser.

Kan anvendes af voksne og børn over 5 år. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør ikke anvendes af gravide eller ammende, da erfaring savnes.

Ingredienser: Isopropyl Alcohol, Aqua, Levomenthol, Gaultheriae Procumbens Aetheroleum, Aurantii Dulci Aetheroleum, Camphor, Limonis Aetheroleum, Diethylene Glycol Monoethyl Ether, Vanillyl Butyl Ether, Hydroxypropylcellulose.

Hvis man anvender Perskindol Thermo Hot Roll-On i mere end 21 dage anbefales det at stoppe brugen i 3 dage.

Perskindol Thermo Hot Roll-On må ikke anvendes hvis man er hypersensitiv, har allergi over for salicylater eller nogen af de andre ingredienser.

Må ikke anvendes på åbne sår. Undgå kontakt med øjnene. Hvis gelen kommer i kontakt med øjet skal man skylle grundigt med vand.

Hvis du oplever vedvarende smerter i muskler og led bør du kontakte din læge.

Brug ikke lufttæt plaster eller forbinding over gelen.

Medicinsk udstyr klasse 1. Opbevares under 25 ̊ C.

75 ml.

Læs mere om Perskindol lige her.

Vægt 124 g
Scroll to Top