Original muslingeolie indeholder en unik sammensætning af fedtsyrer PCSO-524™, som bliver udvundet af den grønlæbede musling – Perna canaliculus fra New Zealand

Olien fremstilles af muslingekødet fra den grønlæbede musling Perna Canaliculus. De grønlæbede muslinger dyrkes i et af verdens reneste farvande Marlborough Sound på den nordlige del af sydøen på New Zealand.

Fedtsyrerne fra den grønlæbede musling er fuldt bevaret i Original muslingeolie. Det skyldes en meget speciel og patenteret forarbejdningsmetode. Så snart muslingerne kommer op af vandet transporteres de til en nærliggende fabrik, hvor skallerne fjernes. Herefter sprayes muslingekødet med en speciel vinsyre, hvorefter det frysetørres. På den måde beskyttes fedtsyrerne mod iltning og dermed nedbrydning. Det frosne kød forarbejdes til et fint pulver og fedtsyrerne udtrækkes ved en speciel ekstraktionsmetode, hvor de aktive stoffer bevares optimalt og pulveret omdannes til flydende olie. Ved denne metode anvendes ingen opløsningsmidler. Efter ekstraktionen stabiliseres fedtsyrerne yderligere med d-alpha-tocopherol før de fyldes på kapsler sammen med olivenolie. Original muslingeolie fremstilles under farmaceutisk kontrol. Muslingeolien kontrolleres kontinuerligt for pesticider, herbicider og tungmetaller samt for kendte algetyper.

 

Original muslingeolie anvendes som dagligt kosttilskud. I starten anbefales 3 kapsler dagligt i 3-6 uger. Herefter 1-2 kapsler dagligt. Doseringen er meget individuel. Fuldt udbytte opnås sædvanligvis efter 4-12 uger. Kapslerne synkes hele med væske og helst i forbindelse med et måltid.

Som med alle kosttilskud er det vigtigt, at man har lidt tålmodighed, når man starter. Ved Original muslingeolie opnås den optimale effekt ofte først efter 2-3 måneder.

Overdreven brug kan virke afførende.

Forsigtighed ved skaldyrsallergi tilrådes.

Obligatorisk for alle kosttilskud i EU: Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Indtag ikke højere dosis end den anbefalede daglige dosis.

Opbevaring:
Opbevares tørt, køligt og utilgængeligt for børn.
For at undgå øget oxidation er det vigtigt altid, at opbevare olie tørt og køligt. Varme – også varme fra spotlys og direkte sollys skader olien og medvirker til en hurtigere harskning.

Olivenolie, ekstrakt PCSO-524™ af Perna canaliculus (den grønlæbede musling) 33,3%, gelatine, fugtighedsbevarende midler:  glycerol, antioxidant: D-alpha tocopherol udvundet af bl.a. sojabønner.

Indhold pr. dagsdosis – 1 kapsel: Fedtsyreekstrakt PCSO-524™ af Perna canaliculus (den grønlæbede musling) 33,3% af 50mg

OBS. Original muslingeolie har tidligere indeholdt sorbitol, som et fugtighedsbevarende middel. Det blev fjernet i 2019, der vil dog stadig forfindes vare med sorbitol i butikkerne i en overgangs periode.


Share this post