Original Muslingeolie 50 kapsler

DKK 198,00

Original Muslingeolie er et kosttilskud, som indeholder en unik sammensætning af omega-3-fedtsyrer, som bliver udvundet af den grønlæbede musling fra New Zealand (Perna canaliculus).

Årets Fedtsyreprodukt ved Danish Health and Science Awards 2018.

Beskrivelse

Årets Fedtsyreprodukt ved Danish Health and Science Awards 2018.

Original Muslingeolie er et kosttilskud som indeholder en unik sammensætning af omega-3-fedtsyrer, som bliver udvundet af den grønlæbede musling fra New Zealand (Perna canaliculus).

Koncentrationen af de aktive fedtsyrer, samt kvaliteten og stabiliteten af ekstrakten, er en afgørende faktor, og derfor er det ikke lige meget, hvilket muslingeekstraktprodukt man vælger. Forskellen på muslingeekstrakt i pulverform og som olie i kapsler er, at olien er mere koncentreret. Den daglige dosis for olien er derfor ikke så høj, som for muslingeekstrakt i pulverform.

Fedtsyrer er meget sarte og ved forkert håndtering af muslingekødet kan fedtsyrerne ødelægges. Producenten af Original Muslingeolie har udviklet en skånsom ekstraktionsmetode, som bevarer fedtsyrerne bedst muligt. Metoden garanterer en stabil og ensartet mængde fedtsyrer i Original Muslingeolie. For at fedtsyrerne ikke bliver iltet og harskner, tilsættes d-alpha-tocopherol som antioxidant. Ekstraktionsmetoden er patenteret.

Forsigtighed ved skaldyrsallergi tilrådes.

Dosering af Original Muslingeolie:
Doseringen er meget individuel. I starten anbefales 3 kapsler dagligt i 3-6 uger. Herefter 1-2 kapsler dagligt. Mange kan nøjes med 1 kapsel om dagen efterfølgende.

Fuld udbytte opnås sædvanligvis efter 4-12 uger. Kapslerne synkes hele med væske og helst i forbindelse med et måltid.

Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.
Gravide og børn under 1 år bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvende Original muslingeolie.
Overdreven brug kan virke afførende.

Læs mere om Original Muslingeolie her.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Original Muslingeolie 50 kapsler”