Undgå tørre hænder

Forår og sommer byder for mange på timer i haven med hænderne begravet i jord og muld.

En aktivitet der kan være skøn for sjælen med hårdt for hænderne.

Det er ubehageligt og generende at have tør hud, og problemet forsvinder ikke uden hjælp.
Beskyt huden på hænder med Nova TTO lotion før du går i haven og smør gerne igen når du efterfølgende har fået skyllet mulden af.
Nova TTO Lotion indeholder olien fra Tea Tree, der virker både beskyttende og helende på den tørre hud samt på sår og rifter.
Tea Tree Oil kommer fra Australien, hvor oliens sundhedsfremmende egenskaber har været kendt i århundreder. Allerede den oprindelige befolkning, aboriginees, helbredte hudproblemer ved at lægge knuste blade fra træet under varme omslag eller badede i søer, som var omkranset af tea tree træer og som derfor var blevet til store antiseptiske bade af træernes blade.
Viden om oliens egenskaber spredte sig til besøgende, der med tiden har resulteret i at Tea Tree Oil er blevet en del af husapoteket verden over.
Nova TTO er kosmetikprodukter baseret på naturlige råvarer.
Vi bruger en 100% naturlig og standardiseret Tea Tree Oil fra Australien. Olien har i snart 100 år været anerkendt for at kunne kontrollere bakterier på huden UDEN at genere hudens egne sunde mikroorganismer.
Kun denne specielle olie, fra Melaleuca Alternifolia træer i Australien, har den egenskab.
Alle produkter er tilsat E-vitamin for at mindske risikoen for oxidering af Tea Tree olien i produkterne. E-vitamin virker også som antioxidant for huden ved at beskytte huden mod frie radikaler. Endvidere virker E-vitamin blødgørende, cellefornyende og beroligende for huden.
Alle andre kendte midler som kan kontrollere bakterier på huden har den bivirkning at de også bekæmper hudens sunde mikroflora. Hvis du kun bruger et produkt til at bekæmpe bakterier en gang om ugen eller mindre har det ikke den store betydning. Men har du behov for at bruge produkter, der kan kontrollere bakterier på huden dagligt eller flere gang dagligt så er Nova TTO produkter dit absolut bedste valg.
Nova TTO Lotion 250ml
Indeholder 4,99% Tea Tree Oil, A- og E-vitamin
Genopbygger hudens fugtighed, så den bliver blød, smidig og mere modstandsdygtig. Tea Tree Oil virker kølende og kløestillende. Lotion trænger hurtigt ind i huden og fedter ikke.
Tea Tree Oil: Virker som et naturlig antioxidant for huden.
A-vitamin: Beroliger irriteret hud, fjerner døde hudceller samt blødgør og normaliserer huden.
E-vitamin: Mindsker risikoen for oxidering af Tea Tree Oil i produkterne. E-vitamin virker ligeledes som antioxidant for huden ved at beskytte huden mod frie radikaler. Derudover virker E-vitamin blødgørende, cellefornyende og beroligende for huden.
Anvendes dagligt efter behov. Er særdeles velegnet efter solbadning, hårfjerning, barbering, kontakt med brændenælder og mindre hudafskrabninger. Effektiv ved tør hud, revner og sprækker på hænder og fødder.