Hvad er Intimcreme?

Intimcreme, eller glidecreme, er et smøremiddel, som kan bruges når du har samleje.

Under sex eller ved sexlyst danner både mænd og kvinder et naturligt sekret, men nogle danner ikke nok ”smørelse” og der kan opstå ubehag. Bruger man kondom, kan det hæmme den naturlige smørelse, fordi det fungerer som en barriere.  Der er forskellige årsager til, også hormonelle og medicinske, at manglende sekret ved sex kan gøre oplevelsen mindre behagelig, og endda direkte smertefuld for nogle.

Hvilke typer intimcreme er gode og hvad skal du undgå?

Vandbaseret intimcreme eller silikonebaseret intimcreme må bruges sammen med kondom, men oliebaseret (f.eks. vaseline, massageolie, madolie med videre) kan opløse kondomet, hvis det er et kondom af latexgummi. Kondomer af polyuretan kan tåle alle slags glidecreme, men er også tit lidt dyrere. Læs altid på kondom-pakningen før brug!

Når du bruger glidecreme, faktisk cremer generelt, på dine kønsdele og slimhinder, er det bedst, at de er u-parfumeret. Læg også mærke til om pH-værdien (surhedsgraden) er hudneutral. pH-værdien i skeden ligger mellem 3,8 og 4,2, hvor din resterende hud har en pH-værdi på 4,5-6.

Både parfume og for høj pH-værdi kan skabe irritation i slimhinden.

Salufem Intimcreme

Salufem Intimcreme er en vandbaseret intimcreme, som er blød og ikke-klistrende og vaskes let af huden. Intimcremen vedligeholder den naturlige bakterieflora på huden uden at påvirke slimhindernes naturlige pH-værdi.

Cremen absorberes langsomt af huden og kan anvendes som glidecreme eller på de ydre skamlæber ved irritation. Salufem mindsker også infektionsrisikoen ved f.eks. smårifter.

Den æteriske olie i Salufem kan for nogle virke kølende og stimulerende.

Salufem Intimcreme virker IKKE sæddræbende!

Salufem-intimcreme-50ml-800

SaluFem Intimcreme er baseret på naturlige råvarer, herunder en 100% naturlig og standardiseret Tea Tree Oil fra Australien. Olien har i snart 100 år været anerkendt for at kunne kontrollere bakterier på huden UDEN at genere hudens egne sunde mikroorganismer. Kun denne specielle olie, fra Melaleuca Alternifolia træer i Australien, har den egenskab.

Cremen er tilsat E-vitamin for at mindske risikoen for oxidering af Tea Tree olien. E-vitamin virker også som antioxidant for huden ved at beskytte huden mod frie radikaler. Endvidere virker E-vitamin blødgørende, cellefornyende og beroligende for huden.

SaluFem er fri for parabener og parfume.

Alle andre kendte midler som kan kontrollere bakterier på huden har den bivirkning, at de også bekæmper hudens sunde mikroflora. Hvis du kun bruger et produkt til at bekæmpe bakterier en gang om ugen eller mindre har det ikke den store betydning. Men har du behov for at bruge produkter, der kan kontrollere bakterier på huden dagligt, eller flere gange dagligt, så er SaluFem Intimceme dit absolut bedste valg.

Anvendelse: Ved irritation af eller kløe på de ydre skamlæber. For bedre glideeffekt ved samleje.

Tip: Nova TTO Sæbefri vask kan med fordel anvende som intimvask.

NOVA-TTO- Tea Tree Oil