Er dine ben sommerklar?

Sommeren står for døren, dagene bliver længere og lysere, og vi glæder os til at lufte de små sommerkjoler, -men er dine ben sommerklar?

Efter en vinter hvor stængerne har været pakket godt ind i lange bukser og varme støvler, er det skønt at mærke solens stråler på vores ben. Men behårede skinneben, der mest ligner ”loddent fiskeskæl” er et absolut no go under den nye sommerkjole!

Flotte sommerben og bikinilinje uden røde knopper

Der findes mange måder til at fjerne den uønskede hårvækst: hårfjerningscreme, voks, skraber, ladyshaver eller epilering. Hvilken metode der vælges er en smagssag, men som fællesnævner er det vigtigt at pleje benene før hårfjerning for at undgå at huden bliver tør, ru eller får røde knopper.

Dagen før hårfjerning kan der med fordel skrubbes med en massagehandske. Ved at fjerne de døde hudceller undgår vi indgroet hår og huden får en flot glød. Vask huden ren med Nova TTO Sæbefri Vask. Den renser huden i dybden uden at virke udtørrende, derefter bruges den ønskede hårfjernings metode og som afsluttende behandling bruges Nova TTO Lotion. Det giver en behagelig, kølende fornemmelse på den udsatte hud, lotionen indeholder 4,99% Tea Tree Oil som er kendt for at modvirke de bakterieproblemer, som ofte opstår ved tør, irriteret og sensibel hud. Derfor er den særdeles god til at berolige huden efter hårfjerning.