Hvem drømmer ikke om at give sit ufødte barn den bedste start på livet?

Vi planlægger, snakker om navne, laver børneværelse, køber alt mellem himmel og jord så vi ikke mangler noget, når den lille ny ankommer… Men husker du også sund kost og de vigtige flerumættede fedtsyrer fra fisk, mens du venter på storken?

mumomega® er en speciel udviklet fiskeolie særligt til gravide og ammende. mumomega® er et kosttilskud og er som et supplement til kosten med til at sikre, at gravide og ammende får nok omega-3-fedtsyrer.

Der er særligt fokus på indholdet af omega-3-fedtsyren DHA i produktet, fordi Moderens indtag af docosahexaensyre (DHA) bidrager til normal udvikling af hjernen og øjnene hos fostret og hos spædbørn, der ammes.

Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 200 mg DHA foruden det anbefalede daglige indtag af omega 3 fedtsyren for voksne, dvs. 250 mg docosahexaensyre (DHA) og eicosapentaensyre (EPA).

Olien i mumomega® bliver altid testet af uafhængige laboratorier for eventuelle rester af tungmetaller, pesticider og for at sikre at gældende lovgivning om renhed overholdes. Fiskeolien er certificeret af de uafhængige organisationer “Fish Oil Standards” og “Friend of the Sea”.

mumomega® er udvundet af små tun, som har et naturligt højt indhold af DHA. DHA fedtsyrerne i mumomega® er naturlige triglycerider og har samme struktur som langkædet omega-3-fedtsyrer i naturlige fisk.

mumomega® er ikke tilsat smagsaromaer og syntetiske ingredienser.

Obligatorisk for alle kosttilskud i EU
: Bør kun efter aftale med lægen eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

Indtag ikke højere dosis end den anbefalede daglige dosis.

Opbevares tørt, køligt og utilgængeligt for børn.

En kapsel dagligt i forbindelse med et måltid. Kapslerne må ikke gives til mindre børn.

Obligatorisk for alle kosttilskud i EU: Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Indtag ikke højere dosis end den anbefalede daglige dosis.

Opbevaring:
Opbevares tørt, køligt og utilgængeligt for børn.
For at undgå øget oxidation er det vigtigt altid, at opbevare fiskeolie tørt og køligt. Varme – også varme fra spotlys og direkte sollys skader olien og medvirker til en hurtigere harskning.

Forhandles hos: Helsam og i helsekostforretninger. Matas kan bestille mumomega hjem.

Fiskeolie(55,8%), kæmpenatlysolie (oenothera biennis)(14,0%) antioxidant: d-alpha-tocopherol udvundet af sojabønner, gelatine, fugtighedsbevarende middel: Glycerol og renset vand. Kapselskallen er fremstillet af oksegelatine.


Share this post