KeenMind® 60 kapsler

KeenMind® er et naturligt kosttilskud med Bacopa monnieri som understøtter:

  • hukommelse
  • kognitive funktioner
  • koncentrationen
  • evnen til at lære.

KeenMind® indeholder et standardiseret udtræk fra Bacopa monnieri benævnt CDRI 08®. Dette udtræk er blevet undersøgt klinisk og er resultatet af over 40 års forskning.

259,00 kr.

Andre forhandlere

Helsam og andre helsekostbutikker, heriblandt med24.dk, jala-helsekost.dk og helsebixen.dk, samt på udvalgte apoteker og matas.dk.

KeenMind er et naturligt kosttilskud med Bacopa monnieri som understøtter hukommelse, kognitive funktioner, koncentration og evnen til at lære.

KeenMind indeholder et standardiseret udtræk fra Bacopa monnieri benævnt CDRI 08®. Dette udtræk er blevet undersøgt klinisk og er resultatet af over 40 års forskning.

KeenMind produceres i Schweiz med anvendelse af kvalitetsingredienser. Produktionen følger en række strenge kontrolprocedurer, som betyder at der leveres et ensartet produkt hver gang.

Anvendelse af KeenMind: Voksne (12 år og derover): 2 kapsler om dagen som bedst indtages med morgenmaden. Indtag KeenMind kapslerne hele sammen med vand.

Advarsler: Ved kendt overfølsomhed overfor ingredienserne, overfor nogen af planterne i Scrophulariaceae (maskeblomst) familien, eller ethvert af hjælpestofferne bør KeenMind® ikke anvendes.

Før du starter på dette kosttilskud så kontakt læge eller farmaceut hvis du planlægger at blive gravid, eller du er gravid, ammende eller ved indtagelse af nogen form for medicin, eller hvis du har en medicinsk lidelse.

Opbevares utilgængeligt for børn. Bør ikke anvendes til børn under 12 år.

Overstig ikke den anbefalede daglige dosis.

Kosttilskud skal ikke indtages i stedet for en varieret, afbalanceret kost og en sund livsstil.

Der er ikke rapporteret interaktioner mellem medicinske produkter eller fødevarer og KeenMind.

Opbevaring:

Opbevares tørt, under 25°C og ikke i direkte sollys. Brug ikke KeenMind® efter sidste salgsdag, som er trykt på pakningen, eller hvis pakningen på nogen måder er ødelagt.

Vægt 71 g

Vi fandt desværre ingen relaterede produkter som matchede

Scroll to Top