Spis fisk før og under graviditet

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Vi vil alle det bedste for vores børn og det starter allerede med det lille foster i maven.

Stor Hollandsk undersøgelser på mere en 4300 kvinder bekræfter vigtigheden af tilstrækkelig og balanceret indtag af fedtsyrer i gravide for optimal udvikling af barnets hjerne og efterfølgende indvirkning på barnets opførsel op til 5 års alderen.

Og der er masser vi selv kan gøre for at give vores lille ny en god start på livet. Et sted at starte er de officielle kostråd. De er med til at sikre en sund og varieret kost, med alt det vi har brug for. Det kan dog svært at opfylde alle råd og specielt fisk har mange gravide svært ved at spise.

De kunne prøve med Mumomega. 1 kapsel om dagen bidrager til en normal udvikling af hjerne og øjnene hos fosteret og spædbørn der ammes. Mumomega er en DHA-rig fiskeolie specielt udviklet til gravide og ammende.

Læs mere om sammensætningen under Mumomega

Mumomega forhandles i Helseforretninger, hvor 30 kapsler koster 203kr[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”3773″ img_size=”960×960″][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top