Smertestillende gel til muskler og led

Rigtig mange friske kvinder lagde deres vej forbi vores telt til Alt For Damerne løbene for at massere musklerne med Perskindol Active Gel inden deres løb.

Det var en rigtig god idé, fordi gelen er særdeles effektiv at bruge FØR, under og efter fysisk belastning. Tak til alle jer der vendte tilbage efter løbet for at bekræfte at gelen er super effektiv. Det er virkelig sjovt at deltage ved et løb hvor vi får så stor positiv respons!

Hvad er hemmeligheden, hvorfor virker Perskindol Active Gel så godt?

Perskindol Active Gel lindrer ømhed og smerter ved belastning af muskler og led. Smerter opstår ofte i forbindelse med fysisk aktivitet eller almindelig belastning fra arbejde. Gelen indeholder plantebaserede æteriske olier, herunder mentol, vintergrøn, rosmarin, fyrretræ og lavendel.

Gelen er udviklet til målrettet lokal behandling af muskel- og ledsmerter. Dens kølende, smertelindrende virkning udvikler sig kort efter påføring på grund af mentol. De æteriske olier fremmer også lokal blodcirkulation når gelen masseres ind i huden, som giver en behagelig varme.

”Ilt hjælper kroppen med at restituere”

Perskindol Active Gel er med til at øge blodcirkulationen og derved forbedres mikrocirkulationen i muskelfibrene. Blodcirkulation har flere funktioner bl.a. at transportere ilt rundt i muskelmassen. Ilt er med til at cellerne i kroppen restituerer hurtigere. Blodcirkulationen transporter også affaldsstoffer som f.eks. mælkesyre i musklerne væk.

Netop derfor kan Perskindol Active Gel bruges før under og efter fysisk aktivitet.

Perskindol Active Gel har mange fordele:

  • Den indeholder æteriske olier, der også var kendte i det oldnordiske apotek for deres lindrende egenskaber.
  • Den efterlader øjebliklig forfrisket fornemmelse på huden, takket være de æteriske olier.
  • Den lindrer smerte naturligt via dens indehold af vintergrøn, som indeholder salicylsyrer, et stof som ligner aspirin.
  • Den er drøj, nem at bruge, er ikke fedtet, trænger hurtigt ind og har en behagelig duft.

Perskindol Active Gel kan til enhver tid bruges på ryg, arme, ben, nakke, albuer, knæ, skuldre, hænder og fødder.

Hvis du ikke har prøvet Perskindol Active Gel, ved du ikke, hvad du går glip af. Tag et smut forbi Matas eller helsekosten og få prøvet den for dig selv – til den ømme nakke, knæ eller skulder.

Scroll to Top