Equazen eye q® Chews 60 stk.

Equazen eye q® Chews er tyggekapsler med jordbærsmag, som indeholder en unik kombination af de essentielle fedtsyrer EPA, DHA og GLA. Uden lugt og smag af fisk.

Kirunaolie er den specielle fiskeolie som bruges i Equazen eye q®, og den er fremstillet af kødet fra sardiner, ansjoser og makreller. Sardinerne og ansjoserne fanges i de sydlige oceaner på bestemte tider af året, hvor kødet har et naturligt højere indhold af EPA i forhold til DHA. Det er derfor Kirunalolie har denne unikke sammensætning med et naturligt højt indhold af EPA i forhold til DHA.

Kirunalolien blandes med et afbalanceret indhold af kæmpenatlysolie og det giver den unikke formulering af EPA, DHA og GLA, som Equazen eye q er kendt for.

189,00 DKK

Ikke på lager

Andre forhandlere

Matas, Helsam og andre helsekostbutikker, heriblandt med24.dk, jala-helsekost.dk og helsebixen.dk, samt på udvalgte apoteker.

Equazen eye q® Chews er tyggekapsler med jordbærsmag, som indeholder en unik kombination af de essentielle fedtsyrer EPA, DHA og GLA. Uden lugt og smag af fisk.

Kirunaolie er den specielle fiskeolie som bruges i Equazen eye q®, og den er fremstillet af kødet fra sardiner, ansjoser og makreller. Sardinerne og ansjoserne fanges i de sydlige oceaner på bestemte tider af året, hvor kødet har et naturligt højere indhold af EPA i forhold til DHA. Det er derfor Kirunalolie har denne unikke sammensætning med et naturligt højt indhold af EPA i forhold til DHA. Kirunalolien blandes med et afbalanceret indhold af kæmpenatlysolie og det giver den unikke formulering af EPA, DHA og GLA, som Equazen eye q® er kendt for.

Fedtsyrer er en meget vigtig del af alle cellemembraner og man ved at det ikke er mængden af fedtsyrer, men forholdet imellem de enkelte fedtsyrer som har den største indvirkning på, hvordan indtag af fedtsyrer påvirker ens sundhed. Effekten af daglig indtag af Equazen eye q® er set i flere kliniske undersøgelser.

Equazen eye q® er certificeret af Friend of the Sea® og GOED.

Dosering af Equazen eye q® chews kapsler:
2 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid.

Startdosering af Equazen eye q® chews kapsler:
For at opnå det bedste resultat anbefales det at starte med 6 kapsler dagligt i 12 uger. Derefter kan dosis reduceres til 2 kapsler dagligt.

Næringsindhold I Equazen eye q® chews kapsler pr. dagsdosis (2 kapsler):
Fiskeolie 800,0 mg
Heraf omega-3:
EPA (Eicosapentaensyre) 186,0 mg*
DHA (Docosahexaensyre) 58,0 mg*
Omega-6-fedtsyrer (kæmpenatlysolie) 200,0 mg
GLA (Gamma linolensyre) 20,0 mg

*ADT ikke fastlagt. (ADT – anbefalet daglig dosis)

KOSTTILSKUD

Kapselskallen er lavet af oksegelatine og indeholder ingen næringsstoffer. Derfor kan olien presses ud og spises uden man spiser kapslen. Der er certifikat på at kødet er halal- og kosherslagtet.

Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Indtag ikke en højere dosis end den anbefalede daglige dosis.
Opbevares tørt, køligt og utilgængeligt for små børn.

Læs mere om Equazen eye q® her.

Vægt 72 g
Scroll til toppen