Undgå skægpest

Mange mænd, men absolut også kvinder, oplever at få skægpest, også kendt som røde knopper, efter barbering.

Det er faktisk forholdsvis nemt at undgå hudirritation ved barbering, som skyldes stafylokok bakterier i hårsækkende.

God hygiejne, rent og effektivt barbergrej og mild men effektiv hudpleje, er med til at forhindre hudirritation.

NovaTTO Sæbefri vask kan bruges til barbering og så kan man efterbehandle med NovaTTO Lotion. Så mindsker du risiko for irritation og plejer samtidig huden med fugt.
Brug rent barbergrej, der ikke er slidt og brug aldrig andres barbergrej. Barber dig i hårenes retning, aldrig imod, og brug rene håndklæder til at tørre med når du er færdig.
Husk og at rense dit barbergrej, eventuelt med sprit, og lad det tørre før det lægges væk.
NOVA-TTO-Produkt-Banner-endelig
Nova TTO Sæbefri vask indeholder 4,99% Tea Tree Oil og E-vitamin og efterlader huden ren, frisk og blød, efter vask Den er specielt velegnet til tør, sart og irriteret hud, samt hvor der er brug for hyppig vask. Den er fri for sulfater og skummer derfor ikke som almindelig sæbe. Brug Sæbefri vask til god håndhygiejne i køkkenet, kropsvask, intimhygiejne eller som make-up fjerner i ansigtet.
Anvendes på let fugtet hud, hvor den masseres godt ind. Vaskes af med vand. Sæbefri vask virker ikke udtørrende. Indeholder E-vitamin som antioxidant.
Smør med den ikke fedtende Nova TTO Lotion efterfølgende, så genopbygges hudens fugtighed, så den bliver blød, smidig og mere modstandsdygtig. Tea Tree Oil virker kølende og kløestillende.
Anvendes dagligt efter behov og er særdeles velegnet efter solbadning, hårfjerning, barbering, kontakt med brændenælder og mindre hudafskrabninger. Også effektiv ved tør hud, revner og sprækker på hænder og fødder.
Nova TTO hudpleje
NOVA-TTO-Produkt-Banner-endelig