Træn op til skiferie

Er du i go´ form og klar til skiferie, eller regner du med at tage muskelsmerterne i stiv arm og tage en dag ad gangen? De fleste som har stået på ski ved, at det kræver en god fysisk form, og at det er hårdt for kroppen at stå på ski.

Den fysiske belastning når du står på ski er helt særlig. Du suser ned af bakken med let bøjede knæ, de løse led fungerer som støddæmpere. Tyngdekraften trækker dig ned og dine lårmuskler arbejder på højkraft for at, holde stillingen, og skubbe dig opad. Du kan mærke at du er ved at syre til, men bider det i dig. For enden af bakken retter du kroppen op og laver et elegant sving mens du bremser. Det føles skønt og du trodser trætheden i musklerne, staver dig glad frem til liften, og tager en tur til.

PERSKINDOL-Produkt-Banner-NY

Skitur og ikke skiferie

Ud over god sne, sang og afterski, hører muskelsmerter og ømme led unægtelig med til den højtelskede skiferie. Faktisk så meget at mange kalder det for skitur og ikke skiferie. Vi har godt nok fri for vores daglige gøremål men skiløb er hårdt arbejde især hvis vores fysiske grundform halter.

Det kræver en speciel form for træning at træne op til en skiferie, vores ben og krop skal forberedes på de lange dage på pisten. Det kan vi selv gøre ved blandt andet hop og løb op og ned ad bakker eller vi kan få professionel hjælp. Flere fitnesscentre i Danmark tilbyder en særlig skitræning både til begyndere og øvede.

Lindring til ømme muskler og led.

Enhver ved at gentagende hård træning kan få smerter i muskler og led til at snige sig ind.

Brug Perskindol Active Gel til de ømme muskler og led under forberedelsen til – og på skiferien. Den urtebaserede gel virker let kølende på overfladen hvilket, sammen med den friske duft, giver en øjeblikkelig opkvikkende effekt. Gelen masseres let ind i det ømme område, derved øges blodcirkulationen og musklerne føles varme og afslappede.

Kom i gang med træningen allerede nu og husk at pakke Perskindol Active Gel, til de ømme muskler og led, med til skituren

skiferie 800x1200, muskler og led