Tea Tree Oil – et helt naturligt produkt!

Det er med god grund, at den vestlige verden har adopteret de australske aborigineres begejstring for Tea Tree Oil. Tea Tree Oil er en naturlig olie fra Australien, som har en positiv effekt på tør og irriteret hud, når den er tilsat i hudplejeprodukter. Vi anbefaler altid, at man er opmærksom på, at Nova TTO 100% er en naturlig og effektiv olie, som altid skal fortyndes. Man kan for eksempel blande den i sin shampoo, sæbe eller creme. Den er også god at tilsætte fodbadet. Olien er drøj i brug og oftest skal der kun bruges få dråber. Man kan også købe Nova TTO-produkter, som alle indeholder en afbalanceret mængde Tea Tree Oil.

Nova TTO Tea Tree Oil er dyrket i plantager efter økologiske principper

Den aktive ingrediens i alle Nova TTOs produkter er Tea Tree Oil fra træet Melaleuca alternifolia. Det er et meget følsomt træ, og det eneste i verden, der giver den helt unikke olie med den rette sammensætning af indholdsstoffer, som giver olien sin helende egenskab. Tea Tree Oil i Nova TTO er dyrket efter økologiske principper og for at undgå insektangreb på træet, høster man træerne tidligt i deres vækstperiode, hvor insektangrebne er beskedne. Derved opnår man ikke det største afkast men til gengæld et rent produkt uden rester af sprøjtemidler.

streamer tto 2 fra SE

”Den hedder Sæbefri Vask fordi den ikke skummer som almindelig sæbe”

Nova TTO-serien består af ansigts-, hår- og hudpleje og intimcreme med Tea Tree Oil samt vores unikke Sæbefri Vask. Nova TTO Sæbefri Vask indeholder 4,99% Tea Tree Oil og er særdeles velegnet til tør, sart og irriteret hud, samt hvor der er brug for hyppig håndvask. Sæbefri Vask med Tea Tree Oil efterlader huden ren, frisk og blød. Vi har kaldt den Sæbefri Vask fordi den ikke indeholder sulfater og skummer derfor ikke som almindelig sæbe. De vaskeaktive ingredienser i Sæbefri Vask er i stedet for Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine og Laureth-4, som i mange år været kendt for at være meget milde for huden og et glimrende alternativ for dem, der dårligt tåler sulfater.

Selv om vi har valgt andre vaskeaktive ingredienser i vores Sæbefri Vask end sulfater, renser den effektivt huden, hvilket vi har testet i henhold til EU’s standarder for hygiejnisk håndvask, testmetoder og krav. (EN 1499)

Efter endt håndvask kan man med fordel smøre hænderne ind i Nova TTO Lotion. Den genopbygger hudens fugtighed, så den bliver blød, smidig og mere modstandsdygtig. Lotion trænger hurtigt ind i huden og fedter ikke.

Desuden er den særdeles velegnet efter solbadning, hårfjerning, barbering, kontakt med brændenælder og mindre hudafskrabninger. Alle produkterne kan anvendes dagligt efter behov.

Læs mere om Nova TTO® her.
facebook Nova TTO juni fodbad

Vidste du, at den australske hær brugte Tea Tree Oil til at behandle skadede soldater i 2. verdenskrig, og at deres soldater altid havde Tea Tree Oil i deres militærtaske? 

Olien var især vigtig i forbindelse med kampe i junglen, hvor myg og andre blodsugende insekter var en stor plage.

Produktionen af olien blev regnet for en livsnødvendig industri og bladskærene på plantagerne blev fritaget for militærtjeneste for at opretholde produktionen.