Tea Tree Oil – et helt naturligt produkt!

Det er med god grund, at den vestlige verden har adopteret de australske aborigineres begejstring for Tea Tree Oil. Tea Tree Oil er en naturlig olie fra Australien, som har en positiv effekt på tør og irriteret hud, når den er tilsat i hudplejeprodukter. Vi anbefaler altid, at man er opmærksom på, at Nova TTO 100% er en naturlig og effektiv olie, som altid skal fortyndes. Man kan for eksempel blande den i sin shampoo, sæbe eller creme. Den er også god at tilsætte fodbadet. Olien er drøj i brug og oftest skal der kun bruges få dråber. Man kan også købe Nova TTO-produkter, som alle indeholder en afbalanceret mængde Tea Tree Oil.

Nova TTO Tea Tree Oil er dyrket i plantager efter økologiske principper

Den aktive ingrediens i alle Nova TTOs produkter er Tea Tree Oil fra træet Melaleuca alternifolia. Det er et meget følsomt træ, og det eneste i verden, der giver den helt unikke olie med den rette sammensætning af indholdsstoffer, som giver olien sin helende egenskab. Tea Tree Oil i Nova TTO er dyrket efter økologiske principper og for at undgå insektangreb på træet, høster man træerne tidligt i deres vækstperiode, hvor insektangrebne er beskedne. Derved opnår man ikke det største afkast men til gengæld et rent produkt uden rester af sprøjtemidler.

Når en hånd- og kropssæbe ikke behøver at skumme

Nova TTO-serien består af ansigts-, hår- og hudpleje og intimcreme med Tea Tree Oil samt vores unikke Håndsæbe og Kropssæbe. Nova TTO Håndsæbe og Kropssæbe indeholder 4,99% Tea Tree Oil og er særdeles velegnet til tør, sart og irriteret hud, samt hvor der er brug for hyppig håndvask. Den hudvenlige vask med Tea Tree Oil efterlader huden ren, frisk og blød. Vi har tidligere haft kaldt den Sæbefri Vask fordi den ikke indeholder sulfater og skummer derfor ikke som almindelig sæbe – dog hedder den i dag henholdsvis Håndsæbe og Kropssæbe for at gøre det nemmere at vide, hvordan den kan bruges. De vaskeaktive ingredienser i Håndsæbe og Kropssæbe er i stedet for sulfater Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine og Laureth-4, som i mange år været kendt for at være meget milde for huden og et glimrende alternativ for dem, der dårligt tåler sulfater. Selv om vi har valgt andre vaskeaktive ingredienser i vores Håndsæbe og Kropssæbe end sulfater, renser den effektivt huden, hvilket vi har testet i henhold til EU’s standarder for hygiejnisk håndvask, testmetoder og krav (EN 1499).

Efter endt håndvask kan man med fordel smøre hænderne ind i Nova TTO Lotion. Den genopbygger hudens fugtighed, så den bliver blød, smidig og mere modstandsdygtig. Lotion trænger hurtigt ind i huden og fedter ikke.

Desuden er den særdeles velegnet efter solbadning, hårfjerning, barbering, kontakt med brændenælder og mindre hudafskrabninger. Alle produkterne kan anvendes dagligt efter behov.

Vidste du, at den australske hær brugte Tea Tree Oil til at behandle skadede soldater i 2. verdenskrig, og at deres soldater altid havde Tea Tree Oil i deres militærtaske? Olien var især vigtig i forbindelse med kampe i junglen, hvor myg og andre blodsugende insekter var en stor plage.

Produktionen af olien blev regnet for en livsnødvendig industri og bladskærene på plantagerne blev fritaget for militærtjeneste for at opretholde produktionen.

Scroll til toppen