Tea Tree Oil – 16 Effektive Tips

Tea Tree Oil er, i stigende grad blevet et go-to middel, og ikke uden grund. Oliens mange anvendelsmuligheder, gør den til et effektivt middel for hele familien, inklusiv kæledyr, hus og have.

Sår og hudafskrabninger
Påfør et par dråber af 4,99 tea tree oil direkte på det afvaskede og rene sår. Du kan også dryppe et par dråber olie på et stykke vat, komme vattet direkte på såret og derefter en forbinding henover. For ikke at bruge unødigt meget tea tree oil kan du fugte vattotten med vand inden du kommer olie på.
Forbindingen skal være en let stofforbinding. Og aldrig et plaster. Det er nemlig vigtigt at huden kan ånde, fordi alle æteriske olier ”fordamper”. Kan dampene ikke komme ud af forbindingen, kan de irritere huden.
Skadedyrsbekæmpelse
Myrer og andre skadedyr kan ikke lide Tea Tree Oil. Afvask skabe og skuffer med en olie- og vand blanding. Her anvendes Nova TTO 100% olie.
Forkølelsessår
Påfør en dråbe eller to af Nova TTO 4.99% olie direkte på sårene med en vatpind.
25ml-olie-DK-250ml-400x400
Aromaterapi
Brug en dråbe eller to af Nova TTO 100% olie på en varm vaskeklud og inhalér for en antioxidant effekt.
Vaskemidler
Tilføj 3-4 dråber Nova TTO 100% olie til dit vaskemiddel når du vasker tøj.
Dårlig ånde
Skyl og gurgl munden med et par dråber af Nova TTO 100% tea tree olie, blandet i vand, for en frisk og ren smag samt antioxidant effekt på mund og tandkød.
Fjernelse af skovflåter
Placer et par dråber direkte på området og flåten vil trække sig væk, hvorefter den nemt kan fjernes. Brug helst en flåttang til at fjerne flåten med.
Akne
Tilføj et par dråber Nova TTO tea tree olie til din ansigtsvask, brug Nova TTO sæbefri vask og rens ansigtet / området. Du kan også anvende Nova TTO 4.99% olie på en vatpind og duppe direkte på urenhederne.
Myggemiddel
Tea tree olie er fantastisk til både at forebygge, men også hæmme kløe og ubehag. Påfør Nova TTO 4.99% olien direkte på det berørte område for øjeblikkelig nødhjælp.
De fleste insektafvisende midler er mere eller mindre giftige, så tea tree olie er et effektivt alternativ til disse.
Blå mærker
Tea tree olies antioxidante effekt kan afhjælpe blå mærker, blistere og stort set alle andre hudproblemer, du kan komme i tanke om. Her anvendes Nova TTO 4.99% olien.
Nova-TTO-hyppig vask af hænder
1728novatto
Hovedbundsbehandling
Bland et par dråber Nova TTO 100% olie i din shampoo eller balsam; massér ind i hovedbunden og lad det sidde et par minutter før du skyller det ud. Det kan for mange være rigtig svært at få rester af stylingprodukter (voks, skum m.m.) af hår og hårbund. Bruger man mange stylingprodukter kan det være en god ide at vaske håret en gang om ugen med en shampoo tilsat et par dråber Nova TTO 100% tea tree olie, da det vil hjælpe med til at løsne og dermed fjerne rester af stylingprodukter.
Rengøringsmiddel
Tilføj en teskefuld 100% ren Nova TTO olie per 4 liter vand.
Er fantastisk til rengøring af vinduer, gulve, fliser og køkken overflader for en grundig, kemikalie-fri rengøring.
Tandbørste
Kom en dråbe Nova TTO 100% Tea Tree Oil på din tandbørste. Den antioxidante effekt vil virke både på tandbørste,  mund- og tandkød.
Hånd-desinfektion
Bland 150 ml aloe vera gel, 30 ml troldhassel olie, 8-10 dråber 100% tea tree oil, så har du en effektiv kemikalie-fri hånddesinfektions-gel.
Øre smerter
Indgnid 2-3 dråber Nova TTO 4.99% tea tree oil på det ydre øre.
Sure sko
Kom vand i en ”vandforstøver” og ca. 10-15 dråber Nova TTO 100% tea tree oil (til f.eks. 500ml vand), og sprøjt ind i skoen for at fjerne evt. sved- og ”sure lugte”. Lad efterfølgende skoen tørre. Kan også anvendes i hansker (f.eks. cykelhandsker) hvis man sveder meget og det er svært at vaske handskerne.
960-x-960-Nova-TTO