Vores faste samarbejdspartnere – Matas, Helsam, Apotekere og behandlere.

En vigtig del af Novasel’s strategi er, at produkterne distribueres via specialforretningerne Matas, Apoteker, Helsekostforrentninger samt behandlere, som har uddannelse og baggrund for at informere og vejlede kunderne om korrekt brug af produkterne. Personalet i butikkerne bliver løbende opdateret med viden omkring vores produkter, samt modtager information om nye produkter.

Her kan du købe vores produkter

Matas forhandler eye q, Original Muslingeolie og Perskindol. Derudover kan de enkelte butikker bestille vores produkter i Nova TTO serien, mumomega, KeenMind og Ginsana G115 hjem hvis de ikke har dem på hylden.

Helsekostforretninger samt Helsam forhandler eye q, KeenMind, Original Muslingeolie, Perskindol, mumomega, Ginsana G115 og Nova TTO serien. Enkelte butikker kan have valgt ikke at føre alle varegupper, men butikken kan altid bestille varen hjem.

Mange Apotekere har også eye q på hylden, hvis de ikke har eye q, kan de bestille den hjem fra deres grossist, ligesom de også kan få mumomega, Original Muslingeolie, Perskindol og Nova TTO.

Skulle du have problemer med at få fat i vores produkter eller ønsker yderligere oplysninger så ring endelig til os på tlf 6323 0002 og vi skal hjælpe dig med at få den information og de produkter du skal bruge.

Du kan også købe direkte på vores webside, bare klik her