Øget livskvalitet i en kold tid

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Vi har taget hul på efteråret og går hermed køligere tider i møde.
For mange betyder det nedsat livskvalitet pga. nedsat bevægelighed og ømhed i muskler og led.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ømhed og stivhed i muskler og led, forårsages af mange faktorer, som genetik, kost, stress, medicin og manglende motion.
Ved gener fra muskler og led, bør man kikke på den generelle sundhed. Kosten bør være overvejende basisk (gerne 80% base og 20% syre), motion bør være en del af den daglige rutine, og man bør sikre sig at alle relevante næringsstoffer, herunder vitaminer, mineraler og fedtsyrer er tilstede i optimale mændger.
Fedtsyrer, herunder omega-3, er nogle af de essentielle næringsstoffer, der har størst betydning når vi gerne vil forebygge eller hæmme inflammation.
Læs her om Original muslingeolie – en unik fedtsyrer sammensætning, der via talrige studier, bl.a. har vist en positiv effekt på inflammation, nedsat bevægelighed og muskel-og ledsmerter.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”5532″ img_size=”1000×350″ onclick=”custom_link” link=”https://novasel.dk/portfolio-post/muslingeolie/”][vc_single_image image=”3772″ img_size=”350×350″ onclick=”custom_link” link=”https://novasel.dk/portfolio-post/muslingeolie/”][vc_column_text]

Hvad er Original muslingeolie?
Original muslingeolie indeholder en unik sammensætning af fedtsyrer PCSO-524™, som bliver udvundet af den grønlæbede musling – Perna canaliculus fra New Zealand.
Olien fremstilles af muslingekødet fra den grønlæbede musling. De grønlæbede muslinger dyrkes i et af verdens reneste farvande Marlborough Sound på den nordlige del af sydøen på New Zealand.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Den Grønlæbede musling fra New Zealand
I århundreder har de indfødte på New Zealand (maorierne) spist denne musling, som de var overbevist om var årsag til, at de uhyre sjældent oplevede ubalancer. Siden har forskere bevist oliens værd, i talrige studier.
Maorierne havde en overvældende stor tillid til en grønlæbede musling. Muslingerne skulle være helt friske for at opnå den ønskede virkning. Denne erfaring var årsagen til, at man i 1986 udviklede en meget avanceret fremstillingsproces, som beskytter mod iltning og som bevarer de aktive fedtsyrer i muslingen.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”5530″ img_size=”350×350″ onclick=”custom_link” link=”https://novasel.dk/portfolio-post/muslingeolie/”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Fedtsyrerne fra den grønlæbede musling er fuldt bevaret i Original Muslingeolie. Det skyldes en meget speciel og patenteret forarbejdningsmetode. Så snart muslingerne kommer op af vandet transporteres de til en nærliggende fabrik, hvor skallerne fjernes. Herefter sprayes muslingekødet med en speciel vinsyre, hvorefter det frysetørres. På den måde beskyttes fedtsyrerne mod iltning og dermed nedbrydning. Det frosne kød forarbejdes til et fint pulver og fedtsyrerne udtrækkes ved en speciel ekstraktionsmetode, hvor de aktive stoffer bevares optimalt og pulveret omdannes til flydende olie. Ved denne metode anvendes ingen opløsningsmidler.
Efter ekstraktionen stabiliseres fedtsyrerne yderligere med d-alpha-tocopherol før de fyldes på kapsler sammen med olivenolie. Original muslingeolie fremstilles under farmaceutisk kontrol. Muslingeolien kontrolleres kontinuerligt for pesticider, herbicider og tungmetaller samt for kendte algetyper. Original muslingeolie anvendes som et dagligt kosttilskud.

[/vc_column_text][vc_gallery interval=”3″ images=”5535,5539″ img_size=”450×200″ onclick=”custom_link” custom_links=”#E-8_aHR0cCUzQSUyRiUyRm5vdmFzZWwuZGslMkZwb3J0Zm9saW8tcG9zdCUyRm11c2xpbmdlb2xpZSUyRg==”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Original muslingeolie anvendes som dagligt kosttilskud.
I starten anbefales 3 kapsler dagligt i 3-6 uger. Herefter 1-2 kapsler dagligt. Doseringen er meget individuel. Som med de fleste kosttilskud, opnås fuldt udbytte opnås sædvanligvis efter 4-12 uger, så vær tålmodighed således at du kan opnå optimal effekt.
Kapslerne synkes hele med væske og helst i forbindelse med et måltid.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5208″ img_size=”1000×300″][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top