NEJ TAK til de små røde knopper fra hårfjerning

Du er ikke alene! Selv om det ikke er nogen trøst kæmper rigtig mange kvinder jævnligt med små irriterende røde knopper, der dukker op efter hårfjerning.

Lad os bare se det i øjnene, de fleste kvinder fjerner uønsket hårvækst fordi de ønsker at fremstå velplejede, og så er det jo ikke lige røde knopper de ønsker os i stedet for – nej dem er de egentlig helst fri for! Derfor har de fleste forsøgt sig med alle mulige og umulige metoder i forsøget på at få de små irriterende knopper til at gå i sig selv.

NOVA-TTO- Tea Tree Oil

Knopper, bakterier eller sart hud?

De fleste af os har prøvet et hav af forskellige sæber og cremer som desværre ikke virkede som håbet. Det er fordi, at knopperne i mange tilfælde skyldes bakterier eller en reaktion på grund af sart hud og rigtig ofte begge dele. Somme tider kan det klø voldsomt og knopperne kan blive betændte og det vil vi for alt i verden undgå.

Er uheldet ude er der vigtigt at pleje det angrebne område for at undgå infektion og en forværring af hudens tilstand men også for at lindre generne. Mange oplever en meget hurtig lindrende effekt når de vasker det angrebne område med Nova TTO sæbefri vask og dubber knopperne med Nova TTO Tea Tree Oil 4,99.

Forebyggelse frem for bekæmpelse

Vi vil næsten gøre hvad som helst for at slippe af med de røde kopper, og det bedste våben er forebyggelse frem for bekæmpelse. Der er ting du selv kan gøre, for at mindske og forebygge at der opstår røde knopper.

Sommetider er det vores hårfjerningsteknik der irriterer huden. Er man blandt dem der gentagende gange får knopper efter hårfjerning kan det være en idé at prøve at skifte til en ny teknik. Nogle kan f. eks ikke tåle en meget tæt hårfjerning med skraber, men reagerer fint på epilering eller maskinbarbering, prøv dig frem. Ud over teknikken så skal redskaberne altid være helt rene og et barberblad skal være skarpt.

Andre gange kan en god hudpleje før og efter hårfjerning være den bedste løsning. Nova TTO serien er som skræddersyet til formålet. Den kan bruges af alle hudtyper, helt fra den meget sarte let blusende hud til den mere robuste og ofte mere stærke hud fordi den virker rensende og plejende uden at skabe ubalance i hudens egne sunde mikroflora. Serien indeholder Tea Tree Oil fra Australien. Der har oliens sundhedsfremmende egenskaber været kendt i århundreder. Den oprindelige befolkning aboriginals har brugt olien, i mange generationer tilbage, mod forskellige former for hudproblemer, for eksempel sår og rifter ved at lægge knuste blade fra træet under varme omslag eller badede i søer, som var omkranset af tea tree træer og som derfor var blevet til store antiseptiske bade af træernes blade.

Viden om oliens positive egenskaber har sidenhen spredt sig til andre lande og i dag er Tea Tree Oil blevet en del af manges husapotek verden over.

Nova TTO Sæbefri Vask

Vask huden med lunkent vand og Nova TTO Sæbefri Vask før og efter hårfjerning. Det lunkne vand og Sæbefri Vask med Tea Tree Oil renser og blødgører din hud, dette hindrer uønsket bakteriedannelse. En ren hud er måske den vigtigste parameter i bekæmpelse af de røde knopper. Udover Tea Tree Oil indeholder Sæbefri Vask E-vitamin som ligeledes virker som antioxidant for huden ved at beskytte huden mod frie radikaler. Derudover virker E-vitamin blødgørende, cellefornyende og beroligende for huden. Nova TTO Sæbefri Vask indeholder andre sæbeaktive stoffer end sulfater, hvilket gør at den ikke skummer og kan benyttes over hele kroppen, også i ansigtet og på intime områder. Dens unikke sammensætning giver en effektiv rens uden at virke udtørrende.

Nova TTO Lotion

Afsluttende behandling med Nova TTO lotion, giver huden de bedste vilkår til at mindske almindelig hudirritation og derved mindske fremkomsten af knopper. Den indeholder 4,99% Tea Tree Oil, der virker som en naturlig antioxidant for huden. Genopbygger hudens fugtighed, så den bliver blød, smidig og mere modstandsdygtig. Tea Tree Oil virker kølende og kløestillende.

Hold effekten ved lige

En sidste ting du kan gøre i kampen mod knopperne, er at bruge Sæbefri Vask som din showergel, derved får du vedligeholdt hudens naturlige bakteriebalance og taget eventuelle nye knopper i opløbet. Slut af med Nova TTO bodylotion som holder din hud fugtet og blød.

Nova TTO lotion kan også med fordel bruges som aftersun fordi den virker let kølende og opretter hudens fugtbalance, hvilket er lige det huden har brug for efter en dag i solen.

Produkterne forhandles i Helsam og helsekostforretninger, eller køb dem i vores webshop lige her. Nova TTO®

undgå røde knupper (1)