Husk Perskindol når du skal på skiferie, eller anden aktiv ferie.

Forbyg ømme muskler på skiferien
Vinterferien står for døren. Det betyder familiehygge og samvær for dem der er heldige at have ferie. Mange bruger tiden på at rejse væk fra de hjemmevante rammer. De nyder deres velfortjente vinterferie, godt pakket ind i varmt tøj, ved at boltre sig i frost og sne. Uanset om du er nybegynder eller en sand pistehaj skal du huske, at passe godt på dig selv, og tilpasse aktivitetsniveauet til din form. Spis godt, så du har energi til at være fysisk aktiv. Husk at lytte til din krop og holde pauser når du trænger til det. Når du er træt er risikoen for skader større.
Hurtig lindring til trætte og ømme muskler
Vi kan alle sammen komme ud for, at musklerne bliver ømme når vi bryder vores daglige mønster og bruger musklerne anderledes end vi plejer. Det gælder særligt for dem der bruger ferien på, at stå på ski. På en aktiv ferie hvor hvile og nødvendig restituering ofte er mangelfuld, mærker vi hurtigt hvordan vekselvirkning mellem aktivitet og hvile kan give ømme og trætte muskler. Spændte og ømme muskler forårsager ofte mange forskellige gener og anspændthed i kroppen som kan bevirke rastløshed, besvær med at slappe af og få en god søvn eller hovedpine. Derfor er det en god idé at forebygge ømme muskler ved at varme op inden at vi påbegynder ny aktivitet. Er du så uheldig at du har brug for at køle belastede områder kan Perskindol Cool gel bruges i de første 24 timer. En effektiv kuldebehandling kan reducere hævelse, hvilket medføre færre gene. Efter et døgns tid kan du skifte over til Perskindol Active gel for at varme de ømme muskler.
Perskindol Active Gel
Perskindol Active Gel indeholder æteriske olier så som fyrretræ og rosmarin som øger blodomløbet og giver hurtig lindring til ømme og irriterede muskler. Gelen er velegnet til mindre områder og må gerne bruges flere gange om dagen, den er dobbeltvirkende, virker kølende på ydersiden og giver hurtigt en afslappende varme i dybden. Perskindol Active Gel kan bruges som hjælp til at varme op eller efter endt aktivitet eller blot til at afhjælpe de ømme og irriterede muskler.
PERSKINDOL-Produkt-Banner-NY