Ginsana®

 Naturens energikilde fanget af videnskaben

Hvad er ginseng?

Ginsengplanten omfatter flere forskellige arter, som alle tilhører ginsengfamilien, hvoraf den mest almindelige er
koreansk ginseng, som tilhører arten Panax ginseng. Planten har været anvendt som naturlægemiddel i Østen i mere end 2.000 år og var i lang tid forbeholdt kejserlig brug. Ginsengplanten har konstant brug for at stå i 80% skygge, i den rette temperatur og luftfugtighed. Det tager 5 år fra frøstadie til at planten er høstklar. Derefter er det kun roden der bruges til at producere den energigivende ginseng.

Hvad er Ginseng G115®

Ginseng G115® ekstrakt er et unikt og videnskabeligt dokumenteret ekstrakt lavet af roden fra planten Panax ginseng C.A. Meyer. Dets positive effekt er blevet testet og bevist i flere verdensomspændende studier. Ginseng G115® ekstrakt er “dobbelt standardiseret” det vil sige at standardiseringen ikke kun gælder det færdige produkt men hele fremstillingen. Helt tilbage fra dyrkningen, pasningen, høsten og tørring til udvindelse af selve ekstraktet. Denne standardisering sikrer, at hver dosis indeholder lige store mængder aktive ingredienser, derfor er den samme kvalitet og effekt garanteret fra produktion til produktion og kapsel til kapsel. De strenge kvalitets – og kontrolprocedurer sikrer også, at ekstraktet ikke indeholder pesticider eller tungmetaller.

Ginsana

Standardiseret ved 4% indhold af de 8 største ginsenosider (Rb1, Rb2, Rc, Rd, Re, Rf, Rg1, Rg2.)

G115® unikke ekstraktionsmetode, der gør det muligt at udvinde alle de mere end 200 bestanddele af ginsengrod uden at ændre deres kemiske sammensætning, eller deres synergistiske virkning.
G115® er standardiseret på et 4% indhold af ginsenosider hvilket farmakologiske test har vist er den optimale mængde. Det er meget vigtigt at understrege, at virkningen af G115® er givet ved effekten af alle dets bestanddele og ikke kun af ginsenosiderne alene.

Gode grunde til at vælge Ginsana®

  • Bidrager til mentalt overskud og til immunforsvarets naturlige forsvar og korrekt funktion.
  • Bidrager til udholdenhed, kroppens modstandsdygtighed over for stress og til at føle sig mere energisk.
  • Dokumenteret i flere kliniske undersøgelser gennem mere end 40 år.
  • Baseret på en avanceret patenteret ekstraktionsmetode, som både bevarer de mere end 200 bestanddele af ginsengrod, uden at ændre deres kemiske sammensætning, og garantere at hver kapsel indeholder 4% af de 8 største ginsenosider (Rb1, Rb2, Rc, Rd, Re, Rf, Rg1, Rg2.).
  • Testresultaterne af Ginsana® kan ikke overføres til andre ginsengprodukter fordi, Ginsana indeholder det standardiserede ginseng-ekstrakt G115®.
  • Kapsler eller som mikstur / tonic (uden alkohol), med kirsebærsmag.
  • Det bedste resultat opnås inden 4 uger. Dog vil langt de fleste mærke den positive virkning allerede inden for få dage.
  • Ginsana® er et naturligt produkt med adaptogenlignende egenskaber, dvs. at det øger kroppens evne til at overvinde pressede situationer ved tilpasning. Derved kan man opleve øget udholdenhed og en hurtigere restitueringstid.
Ginsana