Børn, voksne og hjemmearbejde

At balancere de voksnes home-office med børnenes sofa-skole (eller online hjemmeskole) kan være meget udfordrende. Det er meget forskelligt, hvordan skolerne griber situationen an, og hvor meget tid forældrene har til at hjælpe deres børn.

Et eksempel på, hvordan vi kommer igennem denne svære tid er at tilpasse vores færdigheder med børnenes undervisning. Mille er rigtig heldig fordi hendes far er meget kreativ. De har læst ”Viggo den lille vampyr” sammen og bagefter har de tegnet alle de ting, de synes er uhyggelige.

Mille og far

Situationen er forskellig i hver familie. De voksne har forskellige færdigheder og interesser. Børnene har forskellige alderstrin, og det er forskelligt hvor selvhjulpne de er. Dertil kommer, at nogle kan være ekstra udfordret med at læse en tekst eller forstå en opgave eller bare det at sidde stille.

Fedtsyrer er en vigtig del af vores celler

I denne periode, ligesom altid, er det vigtigt at spise sundt og varieret. En sund og varieret kost består blandt andet af fisk. Fisk indeholder essentielle fedtsyrer, som er en vigtig del af vores celler og hjælper vores krop og hjerne til at fungere optimalt. Er du, som langt de fleste danskere, en som heller ikke får nok fisk i løbet af ugen kan du supplere kosten med eye q® fiskeolie.

eye q® fiskeolie er et kosttilskud af høj kvalitet, der er skræddersyet til at støtte kroppens og hjernens fedtsyrebehov hele livet*. eye q® indeholder en unik sammensætning af fedtsyrerne EPA / DHA / GLA, som er videnskabeligt undersøgt for at støtte børns læse- og skrivefærdigheder!

Eksemplet herunder er fra Oxford-Durham studiet. Det viser, at eye q® fiskeolie kan gavne børn som har svært ved at skrive bogstaver. Alle deltagerne (117 børn i alderen 5 – 12 år) fik 6 kapsler pr. dag eye q® eller placebo (olivenolie) i 3 måneder, efterfulgt af 3 måneder med Equazen eye q®.

Eksempel på testresultat med håndskrift...

skrive eksempel

Du kan købe Equazen eye q® hos Helsam, Matas og i flere apoteker, webshops samt på her på siden eye q 180 kapsler

Vi tager naturligvis Covid-19 situationen meget alvorligt. På grund af disse svære tider har vi valgt at fjerne fragtomkostningerne på alle bestillinger på vores webshop, så du kan få vores produkter hjem uden merudgifter.
  • *DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250mg DHA
  • *EPA & DHA bidrager til en normal hjertefunktion. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250mg DHA & EPA