SaluFem intimcreme er baseret på naturlige råvarer.

Vi bruger en 100% naturlig og standardiseret Tea Tree Oil fra Australien. Olien har i snart 100 år været anerkendt for at kunne kontrollere bakterier på huden UDEN at genere hudens egne sunde mikroorganismer. Kun denne specielle olie, fra Melaleuca Alternifolia træer i Australien, har den egenskab.

Cremen er tilsat E-vitamin for at mindske risikoen for oxidering af Tea Tree olien. E-vitamin virker også som antioxidant for huden ved at beskytte huden mod frie radikaler. Endvidere virker E-vitamin blødgørende, cellefornyende og beroligende for huden.

Alle andre kendte midler som kan kontrollere bakterier på huden har den bivirkning at de også bekæmper hudens sunde mikroflora. Hvis du kun bruger et produkt til at bekæmpe bakterier en gang om ugen eller mindre har det ikke den store betydning. Men har du behov for at bruge produkter, der kan kontrollere bakterier på huden dagligt eller flere gang dagligt så er SaluFem dit absolut bedste valg.

SaluFem er fri for parabener.

En blød, glat, ikke-klistrende, vandbaseret intimcreme. Vedligeholder den naturlige bakterieflora på huden. Mindsker infektionsrisikoen ved fx smårifter. Ligesom den æteriske olie kan virke stimulerende og for nogle kølende. Påvirker ikke den naturlige pH-værdi. Er let at vaske af. Cremen absorberes langsomt af huden og kan anvendes som glidecreme eller på de ydre skamlæber ved irritation. Virker ikke sæddræbende.

Anvendelse: Ved irritation af eller kløe på de ydre skamlæber. For bedre glideeffekt ved samleje.

Tip: Nova TTO Sæbefri vask kan med fordel anvende som intimvask.

Aqua, Glycerin, Glyceryl stearate S.E., Melaleuca Alternifolia Oil, Ceteareth-20, Hydroxyethylcellulose, Dimethicone, Cetyl alcohol, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Undecylenic Acid, Lactic Acid, Potassium hydroxide, Potassium Lactate, Linalool, Limonene.


Share this post