COOKIE- OG PRIVATPOLITIK

Websitets brug af cookies

Dette website anvender cookies til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet, bl.a. til brug af kontakt formular.
    • Trafikmåling, så vi kan se hvor mange der besøger vores side.

Ejeroplysninger
Dette website udbydes af:

Novasel EU ApS
Tværvej 11
5881 Skårup Fyn
Telefon: 6323 0002

Cookie Politik
Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Sådan undgår du cookies
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Videregivelse af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger f.eks. ved at registrere dig til modtagelse af vores nyhedsbrev, købe en vare eller deltage i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger som navn, adresse, postnummer og e-mail. I forbindelse med køb eller tilmelding til en service er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med køb eller tilmelding til en service er frivilligt.

Brug af personoplysninger
Personoplysninger bruges kun til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Nyhedsbrev
I forbindelse med tilmelding til Novasel EU’s’ nyhedsbrev registrerer vi dit navn og din e-mail adresse.

Google Analytics
Novasel EU’s webside anvender cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Social Plugins

Novasel anvender såkaldte “Social Plugins” (knapper i det efterfølgende) til sociale netværk som Facebook, Twitter og Google+ for at gøre det nemmere for de brugere som ønsker at dele oplysninger på Novasel’s webside med deres kontaker på sociale medier.
Når du besøger vores website, er disse knapper som standard deaktiveret og sender altså ikke data til de pågældende sociale netværk, uden at du foretager dig noget. Før du kan anvende knapperne, skal du aktivere dem ved at klikke på dem. Knappen forbliver aktiv, indtil du igen afbryder den eller sletter dine cookies.

Efter aktivering oprettes der en direkte forbindelse til det pågældende sociale netværks server. Knappens indhold øverføres så direkte fra det sociale netværk til din browser og inkorporeres på websitet ved hjælp af denne.
Efter aktivering af en knap kan det pågældende sociale netværk allerede indsamle data, uafhængigt af om du interagerer med knappen. Hvis du er logget på et socialt netværk, kan dette forbinde dit besøg på websitet her med din brugerkonto.

Hvis du er medlem af et socialt netværk og ikke ønsker, at dette forbinder data indsamlet ved besøg på vores websites med dine lagrede medlemsdata, skal du logge af de pågældende sociale netværk, før knapperne aktiveres.

Vær opmærksom på, at vi ikke har nogen indflydelse på omfanget af de data, som de sociale netværk indsamler ved hjælp af deres knapper. Formålet med og omfanget af dataindsamlingen og de pågældende sociale netværks videre forarbejdning og anvendelse af dataene samt dine rettigheder og indstillingsmuligheder vedrørende dette med henblik på beskyttelse af dit privatliv kan du læse om under de pågældende sociale netværks oplysninger om databeskyttelse.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Novasel EU ApS, skal du rette henvendelse på info@novasel.dk eller telefon 6323 0002. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

0

Din varekurv