Kom godt igennem sommeren med Nova TTO

et absolut must have til sommerens udendørs glæder.
Rapsen er afblomstret og de gule marker er blevet afløst af grønne enge. Det har været en rigtig dejlig start på en typisk dansk sommer. Og selvom vejret har været omskifteligt har vi efterhånden fået glæde af mange dejlige solskinsdage. Vi ser frem til en dejlig sommerferie med endnu mere sol og masser af tid til at dyrke de udendørs aktiviteter som vi holder allermest af. Men mere tid udendørs betyder alt for ofte risiko for solskoldning, tør hud, insektbid og røde smårifter fra havearbejdet eller skovturen.
Tea Tree Oil er en af ​​naturens effektive måder at lindre hudirritationer så som solskoldning, tørhed og kløe eller insektstik. Dens lindrende egenskaber har været kendt af Australiens Aboriginals, som har benyttet Tea Tree Oil igennem mange generationer, til flere forskellige formål.
NOVA-TTO-Produkt-Banner-endelig
Vi anbefaler Nova TTO Lotion til at berolige og lindre ubehageligheder forårsaget af for meget sol. Fordel lotion direkte på den varme hud. Lotionen vil give dig en kølende fornemmelse og kan også bidrage til at reducere blærer og at huden skaller. Lotionen vil hjælpe med at genetablere hudens fugtbalance og dette vil igen medvirke til at reducere den aldrende effekt, som solens eksponering kan have på huden.
Nova TTO 4,99% kan bruges ufortyndet på smårifter, røde knopper og indgroede hår, der kan opstå i forbindelse med hårfjerning. Den virker også særdeles godt på insektstik, hvor den lindrer kløen og svien fra insektstik. Olien duppes på det angrebne hudområde flere gange dagligt eller efter behov. Skulle vi være så uheldig at få en bums i ferien så er den også fantastisk til at bekæmpe uren hud.
Nova TTO 4,99% er et af de bedste naturlige ”hjælper” til sommerens små skavanker og har utallige anvendelsesmuligheder. Derfor skal du huske at inkludere Nova TTO Lotion og Tea Tree Oil 4,99 i sommerens kosmetiktaske og i førstehjælpskassen.
huden er solskoldet og skaller